17. Februara 2023.

Selena Gomez se godinama bori sa bolešću koja je znatno uticala na nju

Poznato je da se glumica već godinama suočava sa zdravstvenim problemima. Dijagnostikovan joj je lupus 2014. godine. To je zdravstveno stanje koje uzrokuje bol u zglobovima, osip i umor. Selena je imala i transplantaciju bubrega 2017. godine nakon što je njen bubreg počeo da se gasi.

Brojni zdravstveni problemi uticali su i na njen izgled, pa se suočava i sa brojnim krtikama, ali ostaje čvrsta i ne dozvoljava da je to poremeti. Svoj iskustvo prenosi drugima kako bi nekome mogla da pomogne.

– Zbog nekih lekova imam tendenciju da zadržavam vodu u organizmu i to je normalno. Kada prestanem s tim, obično gubim na težini. Samo sam htela da kažem i ohrabrim svakoga ko oseća bilo kakav stid zbog onoga kroz šta prolazi, a niko ne zna pravu priču – iskrena je bila Selena.

https://twitter.com/OfficialSGnews/status/1626237122075328515

Ipak, video je zaključila posebnom porukom svojim fanovima, ali i onima koji je ne vole:

– Volim vas ljudi i hvala vam što me podržavate i razumete. A ako ne, idite, jer iskreno, niko ne treba da oseća sramotu zbog svog tela ili bilo čega.

Gomez je 2014. godine dijagnostikovan lupus, hronična autoimuna bolest koja često dovodi do otoka, umora i bolova u zglobovima.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare