1. Septembra 2023.

Seka Aleksić ne može da dođe sebi zbog onoga što joj se dešava u porodici

Objava Seke Aleksić raznježila mnoge, evo o čemu je riječ…

Danas je prvi septembar, važan dan za sve školarce, ali i njihove roditelje koji se sa svojim naslednicima pripremaju za sve što nova školska godina nosi.

Kao i svaka druga mama, Seka Aleksić veoma je uzbuđena zato što njen prvenac Jakov danas kreće u školu, a emocije su bile toliko jake da se kako je sama navela,slomila od plakanja, te je objava Seke Aleksić ganula mnoge.

“Roditelji čija deca kreću u prvi razred su dobili spisak ko je sa kim u razredu… Ja sam se slomila od plakanja.

Suze su radosnice, podrazumeva se, ali ovo je takva sreća svakog roditelja, Bože!”, napisala je Seka na Tviteru.

Objava Seke Aleksić raznežila je mnoge majke koje najbolje razumeju koliko je važan polazak u školu.

 

Podsetimo, Seka i njen suprug roditelji su dva sina: Jakova i Jovana, koje su dobili pomoću vantelesne oplodnje.

Jakov je rođen 2016. godine, a Jovan je na svet došao 2020. godine.

Pevačica je u više navrata govorila o borbi za potomstvo i istakla da taj put nije bio nimalo lak.

– Moj put ka potomstvu nije bio lak, ja sam osoba koja je sedam godina čekala da dobije dete. Moj suprug i ja smo se sedam godina borili da dobijemo dete. Vantelesna oplodnja je samo 30%. Ja sam radila tri vantelesne oplodnje, treća je uspela, prve dve su bile bezuspešne.

Kada smo rešili moju insulinsku rezistenciju to je bilo mnogo lakše, pila sam tablete četiri godine, one su pomogle da se taj problem reši. Kada smo se odlučili za treću vantelesnu oplodnju, po savetu svog duhovnika, oca Nikole, i na predlog još jednog sveštenika, to je otac Aca, njegov kolega, počela sam da pijem ulje Svetog Nektarija.

 

Otac Aca je bio na Egini i doneo je ulje Svetog Nektarija, i rekao mom duhovniku, ocu Nikoli, da da meni i mom suprugu Veljku – ispričala je jednom prilikom na svom Jutjub kanalu i dodala:

– Što se tiče ulja Svetog Nektarija tu postoji jedan pravilnik, ne možete ga koristiti bez blagoslova i postoje pravila kako se koristi, koliko kapi se uzima.

Žena to popije, pričesti se i onda odlazi na proces vantelesne oplodnje. Mi smo to sve ispoštovali, Veljko i ja. Ja sam se pričestila i otišla na vantelesnu i hvala Bogu rodio se moj Jakov.

Dve i po godine kasnije ponovo sam išla na vantelesnu oplodnju, reći ću vam samo da su molitve Svetog Nektarija uslišene kod Gospoda i da smo Veljko i ja postali roditelji. I Bog će dati da postanemo još.

Gloria.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare