25. Jula 2023.

SEGA izgleda oživljava zapostavljene franšize

U poslednjim godinama, SEGA je obnovila svoj fokus na industriju video igara, dajući svojim igrama više vremena i novca kako bi bile što kvalitetnije. Izdavač je nedavno razgovarao o ideji vraćanja starijih igara i franšiza na nove načine, a sada, prema jednom insajderu, najmanje dve od uspavanih franšiza koje SEGA ima u vlasništvu su spremne za povratak.

Prema pouzdanom insajderu industrije Shpeshal Nicku, koji je govorio tokom Xbox Era podkasta, “Rečeno mi je neke od stvari koje SEGA istražuje kako bi ih vratila. Sada, postoji očigledan koji je procurio, a to je Jet Set Radio. A onda imam jedan na mojoj listi za koji sam bio kao ‘oooh tražio sam od SEGA da istraži ovu franšizu već dugo vremena’ – Altered Beast.”

Nick je nastavio: “A onda još jedna igra je Gunstar Heroes. Rečeno mi je da i oni gledaju Gunstar Heroes.” Vredi napomenuti da se trenutno ne zna u kojem obliku će se ove franšize vratiti – bilo da se radi o remasteru, rimejku, rebootu ili potpuno novom ulasku. Moraćemo da sačekamo i vidimo.

Play.co.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare