18. Aprila 2023.

Savršen predlog za ručak: Recept za tjesteninu “à la” Kameron Dijaz

Ako se testenini doda malo limuna, belog luka, sira, ulja i maslaca, šta može da pođe po zlu? Uostalom, pogledajte recept za testeninu “à la” Kameron Dijaz. S obzirom na to da popularna glumica ima istančan ukus za lepe i zdrave stvari, ovaj recept se sasvim dobro uklapa u njen kvalitetni životni stil.

A evo kako izgleda recept!

Sastojci:

  • 1 pakovanje testenine po želji
  • 1 glavica belog luka
  • 1 šoljica parmezana
  • 4 kašike maslaca
  • 3-5 limuna, isceđeni sok
  • 1-2 kašike maslinovog ulja
  • so


Priprema:

Prokuvajte slanu vodu i dodajte testeninu. Kuvajte dok ne bude al dente, pa uzmite 1 šoljicu vode od kuvanja za kasnije i ocedite testeninu.

Iscedite limun, oljuštite i naseckajte beli luk. Zagrejte maslinovo ulje na umerenoj vatri u loncu. Smanjite vatru, pa dodajte beli luk i maslac.

Dodajte so i sok od limuna. Oceđenu testeninu premestite u lonac, dodajte polako sir i vodu od kuvanja testenine kako bi nastao sos. Nastavite da mešate sir, maslac, so i limun po svom ukusu.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare