29. Maja 2023.

Saslušana dadilja dječaka ubice

Dadilja dječaka ubice Koste K. (13) saslušana je u policiji gdje je do detalja ispričala sve što zna o njegovom odrastanju i navikama.

Kako se saznaje, ona je detaljno pričala sve što zna o dječaku ubici, njegovoj sestri i roditeljima.

Ona je brinula o dječaku od kada je imao samo 11 mjeseci, pa sve do prije par godina i više je provela vremena sa njim u tom periodu nego njegovi roditelji.

Kako je ispričala ona ne može da shvati da je dječak bio u stanju da pobije svoje drugove i čuvara škole.

– Rekla je kako je danima nakon zločina na Vračaru, razmišljala o dječaku i vremenu dok ga je čuvala i da još uvijek ne može da dođe sebi od šoka – navodi izvor Informera..

Dadilja je policajcima ispričala da je, dok ga je čuvala, bio dobro dijete, poslušno i pametno.

– On je bio dobra beba, kasnije i dječak. Bio je natprosječno inteligentan, radoznao i uspješan u svemu što ga je zanimalo. Napomenula je da u njegovom ponašanju ništa nije ukazivalo da će nekada počiniti takav zločin – rekla je ona.

Mjesto ispred škole u Beogradu gdje su ubijena djeca
FOTO: OLIVER BUNIĆ / RINGIER

Podsjetimo, majka dječaka koji je ubio devetoro vršnjaka i čuvara Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” saslušana je u srijedu u policiji i tom prilikom je detaljno pričala svoju verziju priče o djetinjstvu svog sina, njegovom zdravlju, odnosu sa vršnjacima, porodičnim odnosima… Opisala je i njegove dane prije masovnog ubistva, 3. maja, kao i kako je izgledalo jutro prije neko što je dječak sa očevim pištoljima i Molotovljevim koktelima ušao u OŠ “Vladislav Ribnikar” da sije smrt.

Majka dječaka je ispitana kako bi se utvrdilo da li je eventualno zapustila i zlostavljala sina prije nego što je počinio masakr u školi.

Srpskainfo.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare