13. Jula 2023.

Saša Matić jedan od investitora luksuznog rizorta

Jedan od najpopularnijih i najtraženijih pjevača u regionu Saša Matić, jedan je od investitora na planini Tara, gdje se trenutno gradi veliki rizort “Panorama Resort and Spa Tara”.

Kompleks se prostire na tri hektara najljepšeg prostora oivičenog nacionalnim parkom, a gradnja će biti po svim ekološkim i građevinskim standardima. Rizort će posjedovati 250 luksuzno opremljenih apartmana sa pratećim sadražajem koji čine dva velika spa centra na 2000m2, teretana, kafići, vinski bar, restorani i ostalo. Sve što je potrebno porodici za miran i ugodan boravak na planini. Očekuje se da će kompleks biti završen na prolkeće 2025. godine.

“Tačno je da sam jedan od investitora prelepog kompleksa. Kako mi treba mir i odmor od napornog rada odlučio sam da budem deo ovog projekta zajedno sa svojim menadžerom i par drugara. Moj uslov je bio, pošto sam poznat kao neko ko voli spa centre da to bude najlepsi spa centar u našoj zemlji. Jedva čekam da se sve to izgradi i počne sa radom”, rekao je Saša Matić za Pink.

Projekat vrijedi 35 miliona evra i biće jedan od najljepših koje posjeduje Srbija.

Nezavisne.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare