14. Jula 2023.

Saša Kovačević izgubio kilograme zbog bolesti

Poslije dužeg vremena pjevač Saša Kovačević se pojavio u javnosti, a odsutan je bio zbog hirurške intervencije.

Saša Kovačević je u subotu 20. maja hitno primljen u Urgentni centar u Beogradu, nakon što mu je krvna slika bila loša i osjećao se malaksalo.. Zadržan je u bolnici tokom vikenda, a danas je pušten na kućno liječenje. Pjevačevo zdravstveno stanje tada i dalje nije bilo sjajno i zahtjevalo je konstantno praćenje.

Nekoliko dana poslije toga, Kovačević je pušten iz bolnice na kućno liječenje. Nakon mjesec dana teške borbe, oglasio se i Saša, koji se zahvalio svim ljekarima i fanovima na brizi. Vidno je oslabio, a sada je rekao kako se sada osjeća:

“Jedno 5 kg sam spustio, ali to nije nešto što je bitno koliko je bitno samo zdravlje. Osećam se dobro, krenuo sam da radim pre jedno 10 dana i snimio dva spota što govori u prilog tome da sam dobro i da je energija na nivou. Prethodne četiri nedelje su mi omogućile da se malo odmorim i sada se vraćam sa boljim raspoloženjem i drugačijom energijom. Dobro se osećam i napadam baš jako”.

Pjevač je godinama blizak sa koleginicom Natašom Bekvalac. Mediji su čak insinuirali da među ima i nečeg višeg od prijateljstva, ali oboje su to demantovali. Ekipa kurir TV pitale je Kovačevića koji se odlično snalazi u ugostiteljskim vodama šta bi svojoj prijateljici i koleginici Nataši spremio za ručak.

“Verovatno bih morao da vidim šta su njeni apetiti. Mi se uglavnom baziramo na nekoj zdravoj ishrani, tako da kapiram da ne bih mogao da budem nešto preterano kreativan i produktivan, ali piletina sa povrćem je uvek dobar izbor”, rekao je Kovačević.

Na pitanje da li je u mladosti pravio neke nestašluke i ludorijie i da li ih pravi i sada pjevač je odgovorio: “Da. Bez obzira što sam već u godinama kada to ne bi trebalo da se toleriše, ali da”.

Nezavisne.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare