20. Januara 2023.

Saša Kovačević ima samo jednu neostvarenu želju

Budući da je vrlo mlad ostvario sve svoje profesionalne snove, muzičar Saša Kovačević okrenuo se ka ispunjenu želja vezanih za privatan život, piše Scandal.rs.

Prvi zadatak na tom putu bio mu je da pronađe srodnu dušu, ženu kraj koje će provesti život, a nakon što mu je sudbina i ta nadanja uslišila, pokraj bivše manekenke Zorane Tasovac svio je gnjezdo, za svoj naredni cilj on je postavio roditeljstvo.

Budući da je Zorana u vezu sa muzičarem dovela ćerku iz prvog braka Iskru, Saša Kovačević otac je djelimično na taj način nešto ranije postao.

Istina, on ima samo zvanje očuha ali prema manekenkinoj nasljednici on se odnosi jednako kao da je za njeno postojanje sam odgovoran.

Pruža joj neizmjernu ljubav, sve joj kupuje i udovoljava, igra se sa njom a kadrove nastale tokom druženja rado dijeli i sa pratiocima na „Instagramu“.

Na osnovu pomenutih snimaka i fotografija pjevačevi fanovi zaključili su da će jednoga dana Saša Kovaćević otac za primjer biti svojoj djeci, a on sam prije par dana istakao je koliko tu ulogu priželjkuje.

“Ostvarenje u ulozi oca je definitovno moja novogodišnja želja. U godinama sam kada je za to došlo vrijeme. Kod muškaraca nekako uvijek ima vremena za očinstvo, ali ja bih baš volio sad da se dogodi”, kazao je Kovačević koji je proteklih par mjeseci proveo u Atini radeći na novim pjesmama.

Ističe da bi u novoj godini volio publiku da obraduje i albumom.

Nezavisne.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare