24. Juna 2024.

Šapić ponovo izabran za gradonačelnika

Odbornici Skupštine grada Beograda izabrali su danas, na konstitutivnoj sednici, Nikolu Nikodijevića iz Socijalističke partije Srbije za predsednika gradskog parlamenta.

Pre toga, verifikovani su mandati odbornicima.

Obraćanje Aleksandra Šapića

“Prvo bih želeo svima da se zahvalim, onima koji su nam ukazali poverenje. Nadam se da ćemo to ukazano poverenje opravdati”, kazao je Šapić.

Dodao je da je on u ovom poslu već dugo, ali je ukazao da na konkretnim stvarima na kojima se radilo u prethodne dve godine, treba da se uspostavi poverenje.

“Barem mi priznajte da imam sreće, neku veštinu moram da imam jer je nemoguće da za 15 godina se nalazim gde se nalazim, a da nemam baš ni jednu jedinu karakteristiku na osnovu koje bih mogao da budem tu gde jesam”, rekao je.

Kaže da postoji jedna grupa ljudi u našem društvu, nevladine organizacije, ali i političara, koji za ovih godinu i po dana ni jednu stvar koja je urađena nisu okarakterisali kao dobru.

“Jedan moj savet kolegama je da možda porazmisle da li ima i nešto dobro što sam ja radio za ovih 15 godina, pa da nešto i nauče. Jer sutra će oni biti na ovom mestu, pa će možda moći nešto od toga i da iskoriste”, dodao je.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare