21. Januara 2023.

Sanja Kužet podijelila svoj NAJTEŽI trenutak roditeljstva

Voditeljka Sanja Kužet je ponosna majka dva sina. Starijeg je rodila u prvom braku i on ima 14 godina, a mlađeg sa sadašnjim mužem Nemanjom i on će uskoro napuniti šest godina. 

U njihovom domu je sport glavna tema, pa je zbog toga i voditeljka počela da trenira.

– Sve sam aktivnija, i zbog moje dece koja su vrlo aktivna, dečaci su, okrenuti su ka sportu. Uz njih se i moje interesovanje više usmerilo ka sportu, ali to je lepo – rekla je u emisiji “Praktična žena” Sanja, koja redovno trči i igra tenis.

Otvorila je dušu i ispričala kako se osećala kada je njen mlađi sin otputovao sa klubom na sedam dana.

– Moj mlađi sin je opsednut Crvenom zvezdom, trenira fudbal i živi taj fudbal 24 časa dnevno. On je sa nepunih 5 godina otišao na kamp od 7 dana sa svojim timom. Potpuno sam. Tu se uopšte nije postavljalo pitanje da li je on sposoban za tako nešto, ja sam bila u čudu, šta me snašlo, jesi porastao, ali baš toliko da si mi brzo porastao. Međutim, to je stvar karaktera, on je to želeo, mi smo njegovu želju prepoznali, i da sve to bude još čudnije – sedam dana ga apsolutno nismo čuli. Zato što bi se verovatno rastužio na kraju dana kada bi me čuo, onda bi cela koncepcija tog kampa bila poljuljana i na savet svih trenera bilo je kao ‘hajde bolje bez telefona, mi ćemo vam davati izveštaje’. I on je jednostavno takav. U Bugarskoj su bili, 7 dana. Ja sam to preživela samo zahvaljujući njemu, jer sam mu verovala, i verujem mu i dan danas, da je ta njegova želja ogromna. I zato nisam imala dilemu, jer bih znala da bi bio mnogo tužniji da sam mu tako nešto uskratila zbog moje nesigurnosti. Tako da moram da osluškujem dete, ja možda nisam bila spremna na to, ali on jeste. Ja sad ne verujem da sam to proživela, ali jesam – ispričala je Sanja u pomenutoj emisiji.

Sanja smatra da je bitno da se deci usade prave vrednosti i da nije jednostavno izgraditi dom u koji deca uvek mogu da se vrate.

– Nema šta, osluškujem i njega i starijeg sina, moramo to da radimo sa našom decom, moramo mnogo puta da se prilagodimo mi njima, ali smo tu da im usadimo one prave vrednosti koje nose iz kuće, gde god da se nalaze, i da znaju da imaju svoj dom. A dom uopšte nije jednostavno izgraditi, tu treba mnogo vremena, volje, ljubavi – zaključila je.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare