1. Februara 2023.

Sanja Kužet došla je kao gost, a onda zamijenila poznatog voditelja u emisiji

Šarmantna i harizmatična, Sanja Kužet, voditeljka je najpoznatijeg muzičkog takmičenja u regionu, “Zvezde Granda”, već devet sezona. Važi za jednu od najpopularnijih voditeljki, a kako ništa nije slučajno, jedno gostovanje promenilo je tok njene karijere.

Sanja Kužet je gostujući kod Ognjena Amidžića u emisiji “Amidži šou” sinoć otkrila zanimljivu anegdotu o tome kako je počela da se bavi voditeljskim poslom.

– Malo se poklope kockice i onda se desi čudo, na televiziji je potrebno čudo, meni se desilo kada sam prvi put kročila kod tebe u studio – rekla je Sanja u emisiji i objasnila šta se zapravo dogodilo.

– Kada sam ja prvi put kao gost kročila u tvoj studio, bile su na Autokomandi izrovarene sve ulice, pa si ti malo zakasnio na posao. Tada su meni drage kolege samo okačile bubicu i rekle: “Je l’ možeš ti samo da zameniš Ognjena?”, ja kažem: “Ali, ja sam gost”, kažu oni meni: “Nema veze, ti samo nešto pričaj, samo dok on ne stigne, sad će on”. Tako mi se desilo čudo i ti si mi bio za života zahvalan, jer sam te spasila. Tako je počela moja karijera – objasnila je Sanja sinoć.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare