19. Jula 2023.

Samsungov najveći pametni sat bi mogao biti Galaxy Watch 6 Classic

Uz Galaxy Flip 5 i Galaxy Fold 5, očekuje se da će Samsung najaviti svoju narednu liniju satova na svom Unpacked događaju 26. jula.

Ti satovi bi trebalo da budu Galaxy Watch 6 i Galaxy Watch 6 Classic.

Zahvaljujući curenju informacija od prodavca iz Koreje, sada znamo koje veličine ovih satova će moći da se biraju.

Galaxy Watch 6 dolaziće u veličinama od 40 mm ili 44 mm, dok će Galaxy Watch 6 Classic imati kućišta od 43 mm i 47 mm. Te veličine važe i za Bluetooth i za LTE modele.

Galaxy Watch 5 je imao iste veličine

Galaxy Watch 5 došao je u istim veličinama od 40 mm i 44 mm, tako da ako posedujete jedan takav, znate šta možete da očekujete. Watch 6 bi također trebalo da izgleda kao Watch 5 i Watch 4.

Ono gde se ova situacija donekle menja je Galaxy Watch 5 Classic. Nemamo pravu referencu za Watch 5, jer nije postojao Galaxy Watch 5 Classic, ali je postojao Galaxy Watch 5 Pro s kućištem od 45 mm.

Linija Galaxy Watch 4 je imala Classic i njegove veličine su bile 42 mm i 46 mm, tako da je sada povećana veličinu kućišta. To će Classic model načiniti najvećim Galaxy Watch uređajem koji smo do sada videli.

Za više informacija neće biti potrebno da se čeka još dugo, jer za nešto više od nedelju dana videćemo debi Galaxy Watch 6 serije.

Foto: AronX / Shutterstock.com

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare