11. Augusta 2023.

Samsung Galaxy Z Flip5 je iznenađujuće izdržljiv VIDEO

Prema opsežnom testiranju YouTubera Mrkeybrda, Galaxy Z Flip5 može da izdrži preko 400.000 sklapanja pre nego što ga šarka izda.

Samsung u svojim reklamnim materijalima tvrdi da Galaxy Z Flip5 može da izdrži 200.000 sklapanja. Ali, izgleda da su te brojke nešto skromnije podešene, što je dokazao i YouTuber Mrkeybrd u svom testiranju.

Naime, YouTuber je nakon nekoliko dana testiranja pokazao da Galaxy Z Flip5 može da preživi čak 401.146 sklapanja pre nego što mu dođe vreme da postane elektronski otpad.

Testiranje je bilo daleko od naučnog, ali je verodostojno prikazalo realne uslove korišćenja. Na primer, Mrkeybrd je otvarao i zatvarao telefon svaki put drugačijom silom i brzinom i u različitim slovimaa, dok to nije bio slučaj kod testiranja Samsungovim robotima.

Međutim, nije sve bilo savršeno do kraja testiranja. Šarka Galaxy Z Flip5 telefona je negde na polovini oslabila pa više nije mogla drži telefon otvorenim na pola. Uprkos tome, telefon je i dalje mogao normalno da se koristi i sklapa bar još toliko puta.

YouTuber je sličan test uradio i na Motorola Razr 40 Ultra telefonu, koji je počeo da otkazuje već na 44.000 otvaranja/zatvaranja, a u potpunosti je “izdahnuo” na 126.266 sklapanja. To možda ne bi ni bilo toliko začuđujuće da Motorola ne tvrdi da šarka njihovog preklopnog telefona može da izdrži 400.000 preklapanja.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare