5. Decembra 2023.

Samsung Galaxy S23 FE stiže u Evropu 8. decembra

Iako je Samsung Galaxy S23 FE telefon lansiran još u oktobru, bio je dostupan na delu azijskog tržišta, a sad znamo da u Evropu stiže 8. decembra

Posle azijskog i američkog tržišta, Samsung Galaxy S23 FE telefon konačno stiže i u Evropu – on će već 8. decembra biti dostupan na našem kontinentu. Tačnije, južnokorejska kompanija najavila je njegovo evropsko lansiranje za petak u Francuskoj. Iako je ova zemlja od nas poprilično udaljena, prednaružbine za telefon u Srbiji su već u toku, kako smo ranije i objavili.

Evropska varijanta telefona verovatno će sadržati Samsung Exynos 2200 čipset, što znači da će Snapdragon 8 Gen 1 izgleda ostati rezervisan samo za SAD, piše GSM Arena. Uređaj ima dinamički AMOLED 2x ekran dužine dijagonale 6,4 inča koji se automatski prilagođava svetlosnim uslovima i dodatno unapređuje korisničko iskustvo.

Fotografije i video napravljeni ovim telefonom biće življi zbog glavnog senzora sa 50 MP, ali i sa 3x optičkim zumom, najavljuje Samsung. Uz to, funkcija Nightography trebalo bi da omogući poboljšane fotografije i noću.

Telefon je u Srbiji dostupan za poručivanje u četiri boje: krem, grafitnoj, boji mente i ljubičastoj.

Samsung Galaxy S23 FE PreOrder Srbija

Cena po kojoj je on trenutno dostupan u okviru akcije u kojoj uz telefon dobijate i Galaxy Buds FE slušalice je 82.999 dinara, a akcija traje do 14. decembra ili do kraja isteka zaliha.

Benchmark.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare