19. Juna 2023.

Sama sa dvoje dece i malom platom, Milica Gacin

Voditeljka populane “Slagalice”, Milica Gacin, suočila se sa izuzetno teškim situacijama u životu, razvod je bila jedna od njih

Poznata voditeljka kviza Slagalica, Milica Gacin retko govori o svom privatnom životu, ali je jednom prilikom otkrila detalje svog razvoda.

Tako je nedavno u jednom od svojih videa govorila o odnosu okoline prema ženama i osvrnula se na situaciju u kojoj se i sama našla posle razvoda od supruga, sa kojim ima ćerke Hanu i Katju.

– Ja sa svojih 20 godina nisam znala apsolutno ništa, srljala sam, sa 30 sam nešto kao bila malo pametnija, ali i dalje sam srljala.

I onda sam se tako ukalupljena u taj stereotip strašno trudila da udovoljim prvom detetu, drugom detetu, mužu. Ja nisam izlazila iz kuhinje danima, satima.

Da sve bude tip-top, jer sam iz vojvođanske kuće, da sve bude skuvano, namireno, da bude kako treba, kuća, deca. Da sve bude perfektno. I znate šta se desilo?

Na prvom velikom kamenu spoticanja, odnosno na prvom velikom životnom problemu, okrenuo se na peti i otišao. Rekao je ‘ja ovo više ne mogu, meni je teško’, i okrenuo se i otišao“ – ispričala je iskreno voditeljka u pomenutom videu.

Milica Gacin tada se našla se u nezavidnoj situaciji jer je osim brige o ćerkama vodila brigu i o bolesnom ocu.

Tada je shvatila da mora da skupi snagu da krene dalje.

Našla sam se u nezavidnoj situaciji, sa dvoje dece, sa malom platom, sa ocem koji je bio u katastrofalnoj situaciji, takoreći umirući.

Gloria.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare