1. Januara 2023.

Sahrana oca i kćerke: Dan žalosti u Prijedoru

Odluku o tome donio je gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor, koji je uputio telegram saučešća porodici Aramanda, ističući da je njihova tragična sudbina u vrijeme pripreme novogodišnjih proslava nešto što će Prijedor dugo pamtiti.

“Ovo je velika tragedija koja je pogodila naš grad koji je zauvijek ostao bez svog sugrađanina zaljubljenika u nebeske visine i neustrašivog sportiste, pilota i instruktora letenja, planinara i čovjeka koje su krasile najvrednije ljudske osobine. Tragedija je prekinula i mladalačke snove njegove kćerke Andree”, naveo je Javor.

Gradonačelnik Prijedora je odmah nakon što je stigla vijest o tragičnom padu aviona, u kojem su živote izgubili LJubiša i Andrea Aramanda, sa saradnicima izašao na lice mjesta.

“Kada budu završene sve istražne radnje i utvrđivanje okolnosti koje su dovele do pogibije Ljubiše i Andree Aramande i kada bude poznat dan njihove sahrane, gradonačelnik Prijedora će taj dan proglasiti danom žalosti u ovom Prijedoru”, objavljeno je na sajtu grada.

Predsjednik Planinarskog saveza Republike Srpske Ljubiša Aramanda (47) i njegova kćerka stradali su juče u padu sportskog aviona u blizini aerodroma u Prijedoru.

(Srna / Foto: BN)

BN.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare