23. Aprila 2024.

Sa 37 saznao da mu je majka sestra, a rođenu ćerku neće ni na slici da vidi! 

Jednog od najslavnijih glumaca u istoriji karakteriše nesvakidašnja životna priča.

Džek Nikolson danas proslavlja 87. rođendan, a legenda Holivuda mesecima se ne može videti u javnosti. Važi ja jednog od najvećih glumaca vih vremena, a rođen je 22. aprila 1937. godine.

Nikolson je, inače, dobar deo života proveo misleći da mu je 17 godina starija Džun – sesta, iako mu je ona zapravo bila majka. Glumac je imao još jednu “sestru”, Lorejn, koja je zapravo bila njegova tetka.

Navodno, Džun, inače plesačica, imala je 17 godina kada je rodila Džeka, i nije bila sigurna ko mu je otac. Ona se sa 18 godina udala za šoumena Donalda Furčila 1936. godine, ali se ispostavilo da je on već bio oženjen. Danas se sumnja da je otac Džeka Nikolsona bio njen menadžer, ali Džun tu informaciju nikada nije potvrdila.

Kako ne bi “pukla bruka”, njeni roditelji, Džon i Etel Mej, odlučili su da podignu Džeka kao svoje biološko dete, a ne kao svog unuka, i planirali su da mu nikada ne kažu istinu.

Džun i Lorejn su se složile, pa je Džek odrastao sa majkom i tetkom za koje je mislio da su mu sestre. U njihovom komšiluku su se širile glasine o celoj situaciji, ali se ubrzo cela porodica preselila u Njujork, daleko od svih spekulacija.

 

Sve se promenilo kada je glumac napunio 37 godina i potom saznao da je njegova sestra zapravo njegova biološka majka. Tajna je otkrivena samo zato što je časopis “Time” želeo da napravi priču o njemu, pa su novinari istraživali glumčevu prošlost i oni su mu saopštili vesti.

“Ukratko, to je najbizarnija stvar koju sam čuo. Neki momak me zove telefonom i kaže mi da moja majka zapravo nije moja majka, već da je moja sestra moja majka”, izjavio je glumac nakon što je ceo svet saznao za čudnu situaciju.

Glumac se u prošlosti redovno mogao videti sa decom koju je dobio u odnosu sa bivšim partnerkama, ali ne i sa ćerkom Tesom Gurin, jedinom nepriznatom naslednicom. Doduše, glumac joj je sve ove godine redovno slao novac, ali mu nije padalo na pamet ni da je vidi, niti da je upozna.

 

Tesa, koja je i sama krenula stopama slavnog oca, nije skrivala da joj je ovo teško padalo, te da je i dalje na neki način besna što je ispala “kolateralna šteta” u odnosu njenih roditelja.

“Odgajala me je samohrana majka u zaista haotičnim okolnostima”, izjavila je Gurin i dodala: “Bog me baš nije pogledao, ali neću dozvoliti da me to uništi. U stvari, iskoristiću to kao motivaciju.”

Gurin nije otkrila kada je poslednji put razgovarala sa Nikolsonom i priznala je da ga uopšte ne poznaje dobro.

“Moja mama je želela da budem u kontaktu s njim, ali on je rekao da nije zainteresovan”, rekla je ona.

Na pitanje novinara sajta Daily Beast zašto je to bio slučaj, Gurin je odgovorila: “Mislim da mi niko nikada nije dao konkretan odgovor.”

Ipak, ona ima svoj stav o tome.

“On je komplikovana osoba i mislim da moja mama ima svoje demone, a kombinacijom ova dva, ja sam jednostavno bila kolateralna šteta”, rekla je 28-godišnjakinja.

Informer.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare