25. Maja 2023.

S-Nautica preporučuje za sezonu 2023: FAIRLINE PHANTOM 65

Prva Fairline jahta tipa „sportsbridge“, preuzima spoljašnju formu nagrađivanog modela Targa 65 i tome pridodaje revidiranu liniju prozora i nisko spušten flajbridž, uz prelepu aerodinamičnu sportsku estetiku.

Dizajnirajući prostor od 65 stopa i sa tri palube, Alberto Manćini je za ideju vodilju uzeo fleksibilnost, oličenu u nizu funkcionalnih detalja. Klizna staklena vrata na glavnoj palubi koja odvajaju kokpit od salona, ali i omogućavaju njihovo povezivanje kada je lepo vreme, samo su deo praktičnosti, dok kružna kuhinja sa šankom, izdašni radni prostor i frižider sa zamrzivačem udobnost dovode do maksimuma.

Luksuzni prostori se zahvaljujući dinamičnim dijagonalnim linijama i ručno izrađenim materijalima harmonično slivaju jedan u drugi, te se spokojstvo oseća u svakom delu ove jahte. A sa rasporedom od četiri kabine, raskoši neće faliti.

Fairline enterijere definišu komotni životni prostori, budući da se fokus života na brodu pomera sve više ka vodi. Tonovi zemljanih boja, duboke plave nijanse, prirodne tkanine i lanene teksture kreiraju unutrašnjost nežnu poput mediteranskog povetarca. Podovi od hrastovog drveta, fino lakirani ormarići, luksuzni tepisi od prirodnih vlakana i vertikalni detalji od letvica donose harmoniju, stvarajući savršeno okruženje za život i zabavu na vodi.

Na donjoj palubi vlasnici mogu da izaberu raspored od tri ili četiri kabine, sa glavnom kabinom koja je ujedno i težište konfiguracije. Opcija za električnu transformaciju koja pretvara dva odvojena kreveta u bračni ležaj samo je jedno od mnogobrojnih praktičnih rešenja na brodu.

Kako mu i samo ime sugeriše, Phantom svoj savršeni sportski izgled uparuje sa dve opcije motora — dvostrukim Caterpillar C18-1150′ sa maksimalnom brzinom od 31 čvora, prema podacima brodogradilišta Fairline, ili dvostrukim V12 Caterpillar C32-1622′ sa procenjenom maksimalnom brzinom od 35 čvorova. Impresivne performanse usklađene su sa idealnom zapreminom na krmi za garažu u koju može da se smesti tender Williams 345 SportJet.

PHANTOM 65
Ukupna dužina: 19,96 m
Suva težina (približno): 38.300 kg
Širina: 5,23 m
Broj ležajeva: 6 – 9
Gaz: 1,58 m
Vazdušni gaz: 6,29 m
Zapremina goriva: 4.177 l
Kapacitet vode: 1.080 l
CE klasifikacija: kategorija B
Kapacitet: 16 osoba

Nautika-present.com

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare