5. Decembra 2023.

Rutinsko servisiranje Alfe pretvorilo se u noćnu moru – uništili mu auto prilikom test vožnje

Da nesreća bude veća, u bizarnom udesu stradali su i jedan Porsche 911 i Mercedes-Benz GLE.

Odvezli ste svoj automobil u servis prodavca u nadi da će vozilo biti u boljem stanju nakon preuzimanja. Nažalost, to nije bio slučaj sa ovom Alfom Giulia Quadrifoglio koja je nastradala u bizarnom udesu tokom test vožnje nakon servisiranja.

Kao što pokazuju fotografije podeljene na Redditu, Alfa nije bila jedina žrtva – stradali su i Porsche 911 i Mercedes-Benz GLE na parkingu izložbenog salona.

RIP my Alfa
byu/Over_Inevitable6630 inAlfaRomeo

Vlasnik Alfe je rekao za Motor1 da je svoj automobil iz 2017. odvezao u prodajni salon gde ga je kupio radi manje popravke, da bi ga kasnije iz servisa pozvali da mu kažu da se dogodila nesreća.

“Rekli su mi da su tokom probne vožnje nakon popravke imali udes. Kombi ih je ‘isekao’, zbog čega je vozač naglo smotao volan, udario u ivičnjak i ‘poleteo’ u vazduh”, objasnio je vlasnik automobila.

Iako se na Redditu u diskusiji o ovom incidentu komentarisalo da je serviser bio pijan, vlasnik Alfe to negira.

“Ne verujem da je alkohol bio umešan, to su samo glasine na Redditu”, rekao je on.

RIP my Alfa
byu/Over_Inevitable6630 inAlfaRomeo

Da nesreća bude veća, prilikom udesa Giulia je završila na krovu izloženog Porschea 911, dok se prednji deo italijanske sportske limuzine zakucao u parkirani Mercedesov SUV GLE.

Sudeći po fotografijama, Porscheu i Alfi se loše piše s obzirom na razmere pretrpljene štete. Da stvar bude još tužnija za vlasnika Alfe, on je posedovao svoj auto samo pet meseci, s obzirom da ga je kupio polovnog.

Iako šteta na Mercedesu ne izgleda tako ekstremno, može se pretpostaviti da mnogi kupci ne bi želeli “novi” GLE koji već ima upisano oštećenje u izveštaju o istoriji vozila.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare