7. Novembra 2023.

Runi: Opijao sam se do besvesti!

Vejn Runi, legenda Mančester junajteda, tokom karijere imao je problema sa alkoholom.

Menadžer Birmingema je u podkastu ragbi legende Roba Barlova priznao da je godinama unazad spas tražio u alkoholu i da mu je dugo trebalo da zatraži pomoć.

Imao sam mnogo različitih izazova, na terenu i van njega, a moj izlaz bio je u alkoholu. U ranim dvadesetim, provodio bih po nekoliko dana kući i ne bih izlazio, pio sam do besvesti. Nisam želeo da budem okružen ljudima, jer se ponekad stidite i osećate da ste izneverili one oko sebe“, kaže Runi.

Kaže da mu je bilo veoma teško u tim danima.

Nisam znao kako da se nosim sa svim, izabrao sam alkohol da pokušam da sve to podnesem. Bilo je oko mene ljudi sa kojima sam mogao da razgovaram, ali sam izabrao da to ne radim i pokušao sam da se nosim sa svim. Kada to učinite i ne prihvatite pomoć, možete se naći na dnu i ja sam nekoliko godina bio tamo. Zahvalan sam na tome što sada mogu javno da pričam o stvarima kroz koje sam prošao“, dodao je Vejn.

Barlov je pitao Runija i ko mu je bio najbolji, a ko najgori saigrač u Junajtedu.

Najbolji je verovatno bio Daren Flečer. Najgori, ima ih dosta na koje bih mogao da pomislim! Na terenu verovatno Nani. Bilo je frustrirajuće igrati sa njim“, zaključio je Runi.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare