29. Maja 2024.

Rolan Garos u problemu

Prva tri dana su nekako i odrađena, nijedan meč nije pomeren, ali u sredu, situacija je posve drugačija.

Kiša praktično da sa manjim ili većim intenzitetom pada konstantno, a tenis se igra samo na stadionima “Filip Šatrije” i “Suzan Lenglen”.

Padavine su najavljene i popodne, kiša će navodno stati oko 19.00, ali će onda već oko 21.00 opet početi i tako praktično zatvoriti ovaj dan na Rolan Garosu.

Olga Danilović, koja treba da nastupi protiv Danijel Kolins u sredu, kao treća na stadionu “Simon Matje”, teško da će biti u prilici da to učini.

Četvrtak, kako stvari stoje, biće još gori što se tiče prognoze, pošto je kiša sa grmljavinom najavljena tokom čitavog dana.

Biće dosta pomeranja na manjim terenima, a organizatori će najverovatnije problem rešiti u petak i subotu, kada će probati da “zguraju” što više mečeva.

Novak Đoković, koji igra maltene isključivo na “Šatrijeu” ne mora da brine što se ovog tiče, a u četvrtak bi i druga dva naša predstavnika, Dušan Lajović i Miomir Kecmanović trebalo da nastupe pod krovom.

Kecmanović će protiv Danila Medvedeva gotovo sigurno igrati na jednom od dva najveća terena, a pristojne šanse za to ima i Lajović, koji se sastaje sa Tejlorom Fricom.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare