7. Oktobra 2023.

Roditelji su bili protiv njihove ljubavi, ali on je samo nju želio

Ljubavna priča Željka i Maje Samardžić dostojna romana

Brak Željka Samardžića ispunjen je ljubavlju, razumevanjem i kompromisom

Željko Samardžićoduvek važi za izuzetno šarmantnog muškarca koji je osvajao ženska srca širom regiona osehom i pogledom.

Ipak, njegovo je pre skoro pet decenija zarobila jedna plavokosa Maja koja mu je najveća životna podrška i inspiracija.

Brak Željka Samardžića traje 45 godina, kao kruna ljubavi stigla je ćerka Minja, a doživeli su i strašnu tragediju kada im je sin kao beba preminuo. Ipak, pevačeva supruga ne voli da se eksponira javno, te nemamo često prilike da je sretnemo u javnosti. 

 

Popularnost sama po sebi nosi brojne izazove, te je u Majinoj i Željkovoj ljubavi bilo brojnih izazova, ali oni su uspeli sve da ih prevaziđu. 

Pevač je svojoj supruzi ostao veran i dosledan i često je o njoj govorio u superlativu u medijima. 

Ono što je veoma interesantno jeste da se on u Maju zaljubio čim ju je upoznao, ali da stvari tada nisu išle baš glatko. Jednom prilikom on je otkrio kako ga je Maja osvojila.

Brak Željka Samardžića pojam je idealnog

– Izdvajala se iz mase svojom povučenošću i smirenošću. Upoznali smo se kada sam pevao na jednoj igranci na kojoj se našla, a potom smo se sreli i na njenoj maturskoj večeri.

Bio sam direktan i odmah sam je priupitao da mi bude žena. Svi su mi govorili da nemam šanse, ali eto, uspeo sam, praktično sam osvojio neosvojivu tvrđavu – ispričao je Željko.

Kako je Maja bila veoma mlada njeni roditelji nisu hteli ni da čuju za brak. Ubrzo, počeli su na sve moguće načine da brane tu ljubav, ali u tome nisu uspeli. 

– Pokupio sam je s mature, ona je tada bila maturantkinja Ekonomske škole, rekao sam joj: Ti ideš kući sa mnom. Inače, ja sam joj i pevao na maturi, postoji i fotografija te večeri.

Ona je odmah pristala da pođe sa mnom, ali njeni roditelji su bili protiv naše veze.Izdvajala se iz mase svojom povučenošću i smirenošću – objasnio je Željko.

Sa danima je njihova ljubav postajala sve jača, a upotpunila se dolaskom ćerke na svet. U jednom od intervjua Samardžić je rekao da sve što u životu rade, to čine zajedno:

– Ko prvi ustane on kuva kafu. Ja se najčešće potrudim da to bude ona. Podjednako smo dobri u kuvanju kafe. Tokom niza zajedničkih godina stekli smo isti ukus za mnoge stvari, pa i za kafu – rekao je pevač za “Hello!” svojevremeno.

Brak Željka Samardžića zasnovan je na poverenju i kompromisu, a u više navrata Željko nije krio da je Maja za njega uvek bila najveća podrška.

  • Ne postoji bolji psiholog za mene od moje žene Maje. Ja sa njom sednem, mi smo neverovatni drugari, delimo i najmanje probleme. Zaista imam skladan brak i divnu porodicu – istakao je pevač i dodao da funkcioniušu bolje nego ikada budući da su godine provedene zajedno učinile da jedno drugo poznaju bolje nego sami sebe.

Pevačeva supruga ne voli da eksponira u medijima. One retke zajedničke fotografije ovog bračnog para uvek su izazivale divljenje i komentare u kojima su im svi pružali podršku i iskazivali divljenje.

Gloria.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare