7. Oktobra 2023.

Riječ koju ne bi trebalo da izgovarate ni u snu: Donosi nevolje i zatvara nove puteve

Možda nismo ni svesni koliko su reči moćno oružje koje programira svest i stvara vibracije oko svakog od nas, ali sigurno vam se desilo bar jednom u životu da vam se ono o čemu ste nekad pričali jednostavno desi.

Da bismo privukli pozitivne stvari, moramo da pazimo šta govorimo i da iz svog rečnika isključimo reči koje prizivaju negativno. One uništavaju pozitivnu energiju i kradu sreću, a jedna od njih je “nikad”.

Evo na koji način ona može da vam zatvori nove puteve i izazove mnogo nevolja:

1. Reč “nikad” simbolizuje nemogućnost delovanja. Izgovarajući tu reč, čovek blokira sopstveni razvoj i zatvara svoj životni put.

2. Zbog reči “nikad” sudbonosni susret se možda neće desiti ako kažete sebi ili naglas: “Nikad neću naći sreću” ili “Nikad neću upoznati svoju ljubav”. Reč “nikad” je moćno oružje koje može biti usmereno protiv onog koji je izgovara. Stoga u vezi sa novcem, karijerom i poslom, ne možete reći: “Nikad se neću obogatiti”, “Nikad neću dobiti dobru poziciju” ili “Nikad neću moći da pokrenem sopstveni biznis”.

3. Kada koristite reč “nikad”, važno je zapamtiti da univerzum može to čuti kao snažan poziv na akciju. U slučaju da kažete: “Nikad neću upasti u nevolju”, može se desiti suprotno. Da baš time prizovete nevolju i mnogo loših stvari u svoj život.

Umesto reči “nikad”, govorite sebi pozitivne afirmacije: “Imam sve što poželim”, “Mogu da privučem partnera kakvog želim”, “Voljena sam”, “Srećna sam svakog dana”… Na taj način aktivirate zakon privlačenja.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare