18. Maja 2023.

Rijaliti Silvestera Stalonea: Svojim ćerkama daje savjete i uči ih da puše

Emisija bi trebalo da bude slična onoj koja je proslavila porodicu Kardašijan, što znači da je legendarni glumac dozvolio instalaciju kamera u svoj dom kako bi gledaoci pratili svakodnevnu rutinu i sva dešavanja u porodici Stalone.

Kako prenosi The Sun, 76-godišnji Stalone većinu vremena u emisiji provodi sa ćerkama Sofijom (26), Sikstin (24) i Skarlet (20), kojima stalno drži lekcije o ljubavnom životu, tj. trudi se da ih drži što dalje od muškaraca i daje vojnu obuku, časove pušenja cigara i razne životne savete.

U fokusu emisije zapravo nije samo Silvester, već i njegove ćerke koje su predstavljene svaka na svoj način. Sofija je predstavljena kao “srce“ porodice, Sikstin je “ta koja voli da rizikuje“, a Skarlet je “ona koja krade scenu“. Isto tako, deo emisije je i Staloneova supruga Dženifer, sa kojom je u braku 26 godina, a koju u porodici zovu “kraljicom”.

Emisija zaista neodoljivo podseća na Kardašijanove, i produkcijski i narativno. Prisutne su razne životne situacije, od porodičnih ručkova, poslovnih sastanaka, druženja Stalonea sa kolegama Al Paćinom i Dolfom Lundgrenom, prati se privatni i ljubavni život njegovih ćerki, a ima i dosta komičnih scena u kojima Sli ruča sa psom u krilu ili češlja mačku u dvorištu.

Jasno je da su naglašene neke dramatične situacije, poput onih u kojima Sli pokušava da kontroliše ljubavni život svojih odraslih ćerki i stalno se meša u njihove živote, pokušavajući da ih što više zadrži u svojoj kući.

U trejleru emisije možete videti neke od tih detalja, poput Staloneovog druženja sa kolegama i prijateljima, te ljubaznog odnosa sa ćerkama, a treba napomenuti da će se u emisiji upoznati i Slijev brat Frenk, koji živi nekoliko kuća dalje.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare