24. Aprila 2024.

Rediteljka otkrila kako je raditi sa Džonijem Depom: “Svi su ga se plašili”

Maiven, francuska glumica i rediteljka biografskog filma “Madam di Bari” u kojem Džoni Dep igra glavnu ulogu, otkrila je kako je bilo sarađivati sa poznatim glumcem.

Glumica Lola Glaudini, koja je s Depom radila na filmu “Blow”, prošlog meseca ga je optužila za verbalno zlostavljanje na setu filma iz 2001. godine, a Maiven je u nedavnom intervjuu za Independent otkrila da ni snimanje filma “Madam di Bari” nije prošlo glatko, prenosi Unilad.

Rediteljka i kontroverzni glumac imali su različite kreativne vizije, što je povremeno dovelo do nesuglasica.

“Džoni je napisao novu verziju scenarija, s kojom nisam bila zadovoljna. Njegov scenario nije funkcionisao. Počela sam da snimam bez promena koje je on tražio, što je on shvatio kao uvredu”, rekla je glumica.

Otkrila je i da  nekad nije hteo da se pojavi na setu, kao i da je očekivao da ga svi svo vreme tretiraju kao legendu.

“Moram biti iskrena. Teško je raditi s njim. Filmska ekipa ga se plašila jer ima drukčiji smisao za humor, i nismo znali hoće li se pojaviti na vreme, ili da li će moći da izgovoriti svoj tekst. Čak i kada bi se pojavio na vreme, filmska ekipa ga se bojala”, dodala je Maiven.

Redateljka i glumac su pre snimanja imali prijateljski odnos, ali otkako se snimanje završilo, više nisu u kontaktu. Uprkos svemu, nije požalila što mu je dala ulogu.

“Džoni je za mene veliki genije, ali on živi u drugom svetu. Ne mogu da komuniciram s njim”, objasnila je.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare