30. Maja 2023.

Razočaravajuća vest: Samsung Galaxy S23 FE stiže sa nepopularnim procesorom

Kako prenosi poznati dojavljivač Tech Reve, Samsung bi Galaxy S23 FE mogao da isporuči u samo jednoj verziji procesora. Na razočarenje mnogih, to bi mogao biti upravo Samsungov čip i to Exynos 2200.

On dalje navodi da je izbor Exynosa 2200 umesto Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 čipa strateški potez Samsunga za smanjenje troškova i održavanje profitabilnosti. Ali, s druge strane, ova odluka bi mogla da utiče i na lošiju prodaju ovog telefona, s obzirom na nepopularnost Exynos čipova.

Navodno će pomenuti čip biti uparen sa 6 GB ili 8 GB LPDDR5 RAM memorije, koja će raditi na brzini od 6,4 Gbps. Očekuje se da će opcije interne memorije biti 128 GB ili 256 GB (UFS 3.1).

Samsung već testira firmver za ovaj uređaj sa brojem modela SM-711B za evropsko tržište, dok to još nije slučaj sa američkom i južnokorejskom verzijom telefona. To, pak, ukazuje na to da Galaxy S23 FE neće stići tako brzo.

Što se tiče ostatka specifikacija, glasine ukazuju na to da će telefon stići sa glavnim senzorom kamere od 50 MP. Radi se o Samsungovom GN3 senzoru. Pored njega, na poleđini će biti i telefoto kamera od 8 MP sa 3x povećanjem i ultraširoka kamera od 12 MP. Napred će biti selfi kamera od 12 MP.

Očekuje se da ćempo uskoro dobiti više informacija o ovom telefonu, a posebno onih koje se odnose na vremenski okvir njegovog predstavljanja.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare