11. Oktobra 2023.

Rasprodala Arenu bez reklame: Dragana Mirković zakazala drugi koncert

Nezapamćeno interesovanje publike za koncert povodom 40 godina karijere Dragane Mirković dovelo je do toga da Štark arena bude rasprodana munjevitom brzinom, zbog čega je folk zvezda zakazala i drugo druženje sa publikom za dan kasnije, 30. decembar.

Dragana je na ovaj način uspjela da obori brojne rekorde i postavi nove standarde kada su muzički spektakli u najvećoj dvorani na Balkanu u pitanju jer joj je za sve ovo bilo potrbno manje od 20 dana, a karte su planule gotovo tri mjeseca prije samog događaja što je nezabilježeno na ovim prostorima. Ipak, ono što najviše fascinira, i što pokazuje kolika je ljubav publike prema Dragani, jeste činjenica da je sve ovo postigla bez reklamne kampanje.

“Dragi moji, upravo sam sletela iz Kanade i sačekala me je najradosnija vest da vas ima toliko koji me volite i koji želite da me čujete i vidite na jubilarnom koncertu. Hvala vam na tome, obećavam da vas neću izneveriti. Iako sam najpre planirala da održim samo jedan koncert, mnogo vas me je kontaktiralo da iz različitih razloga niste uspeli da dođete do željenih karata i zato sam odlučila da ipak organizujem još jedno druženje sa vama 30. decembra. Radujem se što ću sa vama na najlepši način otpočeti proslavu 40 godina karijere. Meni su pripreme već počele, vredno radim da vam pripremim nezaboravni događaj, voli vas samo vaša Dragana”,  poručila je folk pjevačica i objavila da će ulaznice za drugi datum biti dostupne već od 16. oktobra.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare