"RANIJE SAM BIO SA PROSTITUTKAMA": Darko Lazić šokirao priznanjem o svojim porocima - BIGportal.ba
Ex Yu

“RANIJE SAM BIO SA PROSTITUTKAMA”: Darko Lazić šokirao priznanjem o svojim porocima

Folker Darko Lazić šokirao je sve kada je javno izneo detalje svoje intime.

Darko je priznao da je vodio veoma buran život, te da je osim kocke, pića, brzih vožnji, u njegovom životu bilo više od 300 žena, a da je pojedinima plaćao za odnos.

Čovek koji nije platio s*ks sa prostitutkom za mene nije baš sav svoj! Svaki normalan muškarac je probao sve i svašta. Spavao sam i sa crnkinjama i baš su dobre. Drug i ja smo bili u grupnjaku sa 15 žena odjednom! Svašta sam radio posle svojih nastupa, više se i ne sećam… – počeo je on u razgovoru s „Informerom” pa dodao da je sa pojedinim devojkama imao i snimke odnosa:

 Te snimke sam čuvao u telefonu i nikada ih nikome nisam slao ili ih zloupotrebio, jer nikada nisam bio dovoljno dobar u tome. Osim toga, imam poštovanja prema devojkama i nikad ih ne bi zloupotrebio i otkrio im identitet samo da bih se hvalio drugarima – rekao je folker i ispričao da su ga te avantue dosta koštale.

– Sigurno su u pitanju hiljade evra, ali se ne sećam, jer je bilo baš davno. Bio sam baš lud! To je daleka prošlost i više to ne radim. Ranije sam bio sa prostitutkama, a sada imam ženu koju volim – rekao je Darko i dodao da on i Katarina uskoro staju na ludi kamen.

– Kaća i ja uživamo u ljubavi, venčali smo se u opštini i uzela je moje prezime. Na leto pravimo svadbu – zaključio je Lazić.

Foto: Screenshot: Instagram/darkolazicofficial

Izvor: IDJTV

Danas objavljeno

“Želim da budem u kontaktu s Dušanom, ali ne dobijam odgovor nazad”

Vanja A

Tajna izgleda glumice Milice Milše

Vanja A

Bio je Anđeo na zemlji, krasio ga je božanski glas, a sada su isplivali nepoznati detalji iz njegovog života

Vanja A

Ostavite komentar