8. Oktobra 2023.

Rada Manojlović: Za mene je mrtav

Kada je ljubavni život Rade Manojlović u pitanju, poznato je da je pjevačica javno potvrdila do sada tri ljubavne romanse. Prvi momak s javne scene bio joj je kolega Milan Stanković potom Momir Gajić, i Haris Berković sa kojim je do skoro bila u romansi.

Dok je sa dvojicom kolega ostala u dobrim odnosima, sa sportskim menadžerom ljubavni krah bio je buran, a bivši dečko Rade Manojlović Momir Gajić u par navrata nije imao lijepe riječi za nju.

Kada je tokom veze s Milanom Stankovićem Rada priznala da ju je osvojio drugi muškarac, riječ je bila upravo o Momiru Gajiću, s kojim je pjevačica raskinula trogodišnju vezu 2015. godine.

“Rada je dokaz da ne treba biti sa pevačicom”, rekao je tada bivši dečko Rade Manojlović.

Na ove riječi Rada nije ćutala, iznijela je tada da je za nju njen bivši partner mrtav i da ne želi da mu daje na značaju u medijima.

“Sa bivšim dečkom sam raskinula i ne bih mu dodatno poklanjala pažnju. Za mene je mrtav. Na tu priču bih stavila tačku, a on će ostati poznat kao „bivši dečko Rade Manojlović“ “, izjavila je tada pjevačica, kako pišu domaći mediji.

A onda se osvrnula i na to da je njegova sestra nikada nije prihvatila zato što je folk pjevačica sa sela.

“Nikad me nije cenila ni poštovala. Mislila je da ih nisam dostojna, ja jedna obična folk pevaljka, i to sa sela. Kud ćeš gore! Ja sam njoj bila kriva što sam živa. Ona je kraljica, neka je živa i zdrava”, otkrila je tada Rada za domaće medije, dok Momirova sestra nije željela da se upušta u priču o bivšoj snajki.

Danas je Momir u srećnom braku s Nevenom Ninković, s kojom živi na Floridi, gdje radi kao košarkaški menadžer.

Foto: Instagram

(GrandTV)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare