5. Juna 2023.

Rada Manojlović progovorila o odnosu sa sestrom

as dvije stvarno ne možemo jedna drugu da trpimo. Ko to bude umijo da trpi, svaka čast. To je opšta histerija, ludnica, danju spavamo, noću budne. Gdje da nađemo čovjeka, kad da budem sa njim, u kom dijelu dana? Moja sestra je po 12 sati na telefonu, svađa se sa menadžerima, vlasnicima, kapare, rasprave. To je luda kuća. Ko nas bude trpio, taj nije normalan – dodala je Rada.

Kroz smijeh Rada odaje:

– Teška sam, koliko god mislim da sam laka u smislu za održavanje, za upotrebu, ne tražim mnogo, ustvari sam naporna. Smeta mi bilo kakav zvuk kada se probudim, sat vremena moraju svi da ćute dok ne popijem tu prvu kafu. Ne volim da slušam muziku u kolima ili da se otvaraju prozori.

Kako kaže, to što nije ljubomorna joj je pravilo probleme u vezi.

“Nisam ljubomorna, ali je trebalo da budem. Ti muškarci sa kojima sam bila su me doživljavali kao da ih ne volim dovoljno. Pitali su se uvijek kako ja njih volim, a nisam ljubomorna, ne zovem 17 puta kad negdje izađu”.

Priča Manojlovićeva i nastavlja:

– Polazim od toga, ako ćeš mene da prevariš, sa kim i kako? Ne znam gdje ćeš da nađeš bolju. Zato ne zivkam i ne pravim scene. Mislim da muškarci vole da im daš malo pažnje u smislu da ga pozoveš pa kao fališ mi, trebaš mi i to. Ja više to uzimam zdravo za gotovo, možda je to greška – rekla je.

Kako ističe Rada, nijedan njen bivši momak se nije dopadao njenoj sestri Maji.

– Njoj nijedan moj bivši nije bio dobar, sa svima je bila u svađi. Nije ih ona otjerala, bila sam ja sa njima po 5-6 godina. Ona je sa njima od prvog dana bila na ratnoj nozi – kroz smijeh priznaje pjevačica koja ponosno ističe da se Maja odlično snalazi u ulozi menadžerke:

– Maja voli pare. Ona je meni trebala i ona je moja druga polovina. Ja sam umjetnička duša, a ona je materijalistička. Niko me ne razume dobro kao ona i niko me ne trpi tako dobro kao ona. Mnogo smo vezane. Od muškarca tražim da isto tako istrpi moje lude bubice, divljanje, nervoze, bacanje stvari po kući kad nemam šta da obučem, čupanje kose. Možda tražim previše – rekla je Rada, a prenosi Blic.

Rada ne voli da priča sa porodicom i prijateljima o svom partneru i detaljima veze.

– Ne volim da pričam na tu temu i svaka naredna će biti pod velom tajne. Ne ispovjedam se sestri, a kamoli drugaricama. Niko ne zna da li je meni liepo u vezi i da li sam srećna. Nisam nikada dijelila te neke stvari koje dijele drugarice ili sestre između sebe. Nisam taj tip – iskreno kaže ona.

Kada je reč o privatnom biznisu, pevačica i dalje razmišlja da li da se odluči za takav korak.

“Oko privatnog biznisa moram da vidim sa tatom, da vidim koliko je on spreman na to i da li može da podnese. Nije loša ideja privatan biznis vezan za životinje. Trebaće domaćih jaja, voćki i sve što on gaji. Prije neki dan me baš oduševio, pravio je neke sušene kobasice pa sam ga upitala da li je razmišljao i o tome”.

Priča pjevačica i nastavlja:

– Ne bih mogla ja time da se bavim jer ne stižem ni sobom da se bavim, jedva se probudim. Ja bih mogla samo da finansiram. Kod mene samo daj pare, idu kroz mene, prolaze za razne potrebštine. Zaista ne mogu više od toga i to mi je previše. Rastrojena sam – ističe.

U medijima se pojavila informacija da je pjevačica sebe častila automobilom od 40.000 evra.

– Nije. Bio je 40.000 evra pre 10 godina. To nije moj auto već od mog vozača jer moj nije bio registrovan. Nisam mogla još da me nahvata negdje policija. Išla bih ja sa neregistrovanim, nego sam čula da postoje neke kamere pa rek’o ajde da ne izazivam sudbinu – završava Rada Manojlović.

Ne krije da je iscrpljena i da noćni život koji je dio njenog posla je lišava normalnog načina života.

– Stvarno se trudim da ne kasnim i žurim, ali ne mogu ja to. Mnogo noću radim i ne mogu da se probudim. Kada se ujutru probudim, ne želite to da vidite. To je jedan rakun, blijedilo i modro ispod očiju. To ne može da se sakrije – objašnjava ona i dodaje:

– Sestra me je upregla da radim svaki dan, tako da mislim da ću imati odmor u septembru. Plače mi se – dodaje ona.

Otkriva da je na svojoj koži osjetila čuveni stih jedne Cecine pjesme koji glasi: “Da najbolje izgledam kad se najgore osjećam”.

– Bilo je situacija da sam dobro izgledala, a loše se osjećala. Znate kako kažu: “Tužni se smiju najljepše”. Nekad imam motiv više, da lijepo izgledam da ljudi ne provale da sam ustvari tužna – iskreno kaže bivša Zvezda Granda.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare