18. Maja 2023.

Rada Manojlović iskreno o emotivnom životu

Rada se trudi da uskladi karijeru i privatni život, a nedavno je promenila ceo menadžerski tim, pa joj je sada karijera u rukama rođene sestre Marije, te sve ostaje u okviru kuće.

Rada sada objašnjava kako pored svakodnevnog zauzetog rasporda uspeva da napuni baterije i nađe energiju:

– Ja jako dobro poznajem sebe i znam šta mi treba, a to je niko mi ne treba. Jedna potpuna tišina, izbegavanje svih ljudi i svih obaveza, isključim telefon. Malo imam slobodnih dana, pogotovo tokom leta, tako da slobodne dane koristim da spavam. Kad kažem spavam, stvarno spavam, kada se probudim pokušam na sliu da zaspim ili popijem neki lek jer znam da naredna četiri dana neću spavati. Mnogo sna mi je potrebno, taćno devet sati, sve ispod toga počinjem da režim na ljude, može samo preko devet sati – priča Rada za Grand.

U poslednje vreme pevačica je zagonetna kada je u pitanju njen ljubavni život, javnost zna za njenu vezu sa kolegom Harisom Berovićem, ali je nejasno da li je par još uvek u vezi. Ipak, kako kaže, trenutno joj je posao na prvom mestu.

– Ne znam šta je to, još nisu smislili naziv, mogu da kažem da postoji jedna totalna neopterećenost emotivnim životom. Karijera mi je trenutno i na prvom, i na drugom, ali i na petom mestu – dodaje Rada za pomenute medije.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare