30. Juna 2023.

Putin otkrio: Ovo je potrebno Rusiji

Putin smatra da ruske brendove treba promovisati na svim nivoima, kako u državnim i privatnim medijima, tako i na društvenim mrežama i putem novih medija, prenose RIA Novosti.

Predsednik Rusije je naglasio da svaki region ove zemlje treba da ima svoje programe promocije lokalnih brendova.

“Želim da me sada čuju moje kolege u regionima Rusije. Ovo nije neka šala, ovo je veoma važan pravac zajedničkog rada. Na kraju krajeva, u gradovima i manjim mestima počinje put malih preduzeća, počinju lokalni brendovi…ali počinje i put ka sveruskoj slavi”, objasnio je Putin.

Smatra da trenutna situacija sa zapadnim sankcijama može da pomogne domaćim privrednicima.

“Kao što sam to rekao više puta, zbog sankcija, zbog odlaska zapadnih kompanija, svet se nije srušio, naprotiv. Mogućnosti za ruske preduzetnike su se višestruko proširile”, tvrdi ruski predsednik.

Prema rečima Putina, neke strane kompanije su “izlazak sa ruskog tržišta pretvorile u PR kampanju”, ali izrazio je sumnju u uspeh takve strategije.

On je istakao da “nijedan monopol nije večan” i da su ruske kompanije spremne za konkurenciju, što su već dokazale.

“Važno je da se sada pomogne ruskim proizvođačima kako bi Rusija imala svoje brendove na koje može da bude ponosna cela zemlja, brendove koji će biti prepoznatlivi kako u Rusiji, tako i u celom svetu”, zaključio je šef ruske države.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare