6. Decembra 2023.

Pucnjava u američkom studentskom kampusu, ima žrtava

 U kampusu Univerziteta Nevada u Las Vegasu, danas je došlo do pucnjave, saopšteno je iz lokalne policije.

Navedeno je da ima povrijeđenih, prenosi Rojters.

Iz policije nisu saopštili u kakvom su stanju povrijeđeni, ali su apelovali na stanovnike da izbjegavaju područje oko kampusa.

Naknadno su saopštili da je napadač sa Univerziteta mrtav.

“Ovo je aktivna istraga. Molimo vas da nastavite izbjegavati to područje i da pazite na hitne jedinice koje će se odazvati”, rekla je policija na platformi X.

Ranije su se oglasili po izlasku na intervenciju i objavili da je u pucnjavi zabilježeno više žrtava.

“Čini se da u ovom trenutku ima više žrtava. Izbjegavajte to područje i uskoro ćemo imati više informacija”, rekla je policija na X-u.

Univerzitet blizu mjesta masovne pucnjave iz 2017.

Univerzitet blizu mjesta masovne pucnjave iz 2017. U 11:54 po lokalnom vremenu univerzitet je objavio hitnu obavijest na internetu u kojoj je pisalo: “Univerzitetska policija reaguje na dojavu o pucnjavi u BEH-u, evakuišite se na sigurno područje, BJEŽI-SKRIJ-BORI SE.” Ubrzo nakon toga univerzitet je takođe na X-u saopštio da policija reaguje na “dodatne dojave o pucnjavi u Studentskom zboru” i savjetovano je ljudima da napuste to područje. Sekretar univerziteta medicinske škole rekao je za CNN da su zamoljeni da se sklone na sigurno mjesto. UNLV se nalazi samo nekoliko kilometara od mjesta masovne pucnjave 2017. godine na muzičkom festivalu Route 91 Harvest, u kojoj je ubijeno najmanje 58 ljudi, a stotine su ranjene.

U 11:54 po lokalnom vremenu univerzitet je objavio hitnu obavijest na internetu u kojoj je pisalo: “Univerzitetska policija reaguje na dojavu o pucnjavi u BEH-u, evakuišite se na sigurno područje, BJEŽI-SKRIJ-BORI SE.”

Ubrzo nakon toga univerzitet je takođe na X-u saopštio da policija reaguje na “dodatne dojave o pucnjavi u Studentskom zboru” i savjetovano je ljudima da napuste to područje. Sekretar univerziteta medicinske škole rekao je za CNN da su zamoljeni da se sklone na sigurno mjesto.

UNLV se nalazi samo nekoliko kilometara od mjesta masovne pucnjave 2017. godine na muzičkom festivalu Route 91 Harvest, u kojoj je ubijeno najmanje 58 ljudi, a stotine su ranjene.

Nezavisne.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare