Prvi snimci sa snimanja šeste sezone serije "Kruna" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Prvi snimci sa snimanja šeste sezone serije “Kruna”

Studenti Univerziteta St. Andrevs podelili su video koji je nastao na setu serije “Kruna”.

Snimanje šeste sezone je u toku, a deo radnje odvija se na univerzitetu koji su pohađali princ i princeza od Velsa, gde su se upoznali 2001. godine.

Na video snimcima objavljenim na TikTok-u pojavljuju se Meg Belami i Ed Mekvej, koji igraju Kejt Midlton i princa Vilijama.

Jedan viralni snimak prikazuje Meg kako se drži za ruke sa glumcem Olijem Grinom, koji je izgleda dobio ulogu jednog od Kejtinih bivših momaka. U stvari, pre nego što su princ i princeza od Velsa postali par, Kejt je izlazila sa studentom četvrte godine prava Rupertom Finčem.

Snimak od 15 sekundi, koji je snimila studentkinja, prikazuje Meg kako stoji na ulazu u zgradu univerziteta. Glumica koja igra Kejt se zatim nasmeši i pozdravi Vilijama dok prolazi pored njih. Nakon što je prošao pored para, Vilijam se okreće i bulji u Kejt.

Snimak je oduševio učenike, koji se čuju u pozadini kako navijaju za glumačku ekipu. Kako prenosi Dejli mejl, neki su navodno molili Netfliks da im dozvoli da budu statisti u seriji, dok su drugi zamerili što im snimanje ometa učenje.

Peta sezona Krune završena je 1997. godine, kada je princeza Dajana pozvana na odmor u St. Trope sa Mohamedom Al Fajedom. Šesta bi trebalo da se nastavi tamo gde je prethodni serijal stao i da nam pokaže dešavanja u kraljevskoj porodici do 2001. godine i kasnije. Malo je verovatno da će se pojaviti na malim ekranima pre kraja 2023.

Danas objavljeno

Šta bi se dogodilo sa Zemljom? Crvena divovska zvezda preti da eksplodira

Zeljka

Naučnici konačno rekonstruisali lice „dječaka faraona“

Vanja A

Preminuo glumac Džon Bizli

Vanja A

Ostavite komentar