8. Decembra 2023.

“Proliće se nove rijeke krvi u Ukrajini, porodica Bajden odgovorna”

Administracija američkog predsednika bestidno traži novac od Kongresa za svoj ratni biznis i pritom histerično upozorava da će u suprotnom da se desi najgore – rat sa Rusijom

Primitivna ucena Bajdenove administracije i besramno traženje novca od američkog Kongresa uopšte nisu novost. I ranije u istoriji su američki predsednici tražili od svojih zakonodavaca dolare koji navodno jedini mogu da ih spasu od rata sa Rusijom, ukazuje zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

“Dajte novac našem momku (unesite željeno prezime), inače ćemo morati da započnemo rat sa Rusima”, piše Medvedev na Telegramu i ukazuje na već viđenu, dobro poznatu formulaciju.

“Međutim, nikada nisu iznudili toliki novac za neku državu koja je u raspadu i nikad nisu tako agresivno i drsko izvlačili novac za državu koja je otvoreno korumpirala aktuelnog predsednika SAD i članove njegove porodice”, naglasio je Medvedev.

Podseća da nikada, od kubanske raketne krize, pretnja direktnim sukobom između Rusije i NATO-a koji bi dovela do Trećeg svetskog rata nije bila tako stvarna.

“Ovo je novi fenomen u američkom političkom diskursu, koji su kreirali Džozef i Hanter Bajden i njihovi partneri. Čeka ih impičment, što je malo verovatno, i izgubljeni izbori, što je vrlo verovatno. Otuda i bestidne ucene, neprekidna histerija i divlja predviđanja na račun Rusije”, piše Medvedev na Telegramu.

Administracija američkog predsednika i “njihovo preplašeno čedo” će taj novac i dobiti, ukazuje on.

“Ne sada, sledeće godine. Po svaku cenu nastaviće ratni biznis. A za te pare proliće se nove reke krvi za koje je odgovorna porodica Bajden i banderovska bagra”, ukazuje Medvedev.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare