28. Septembra 2023.

Proglašen najbolji restoran na svijetu za 2023. godinu: Nalazi se u Holandiji

Sa australijskog kontinenta nijedan restoran nije ušao u prvih 25

Nedavno su proglašeni najbolji restorani na svetu od strane “Tripadvisor”-a, kompanije koje se bavi putovanjima i recenzijama ugostiteljskih objekata. Pobedu je odneo restoran “Bougainville” koji se nalazi u Amsterdamu. Ovaj restoran, gde je hrana kao i usluga, očigledno na zavidnom nivou, ima više od 260 ocenjenih recenzija „pet zvezdica“ na Tripadvisor-u, što je zaista mnogo.

Odmah zatim, na listi se našao restoran u Tokiju, okrugu Nišijazab, pod imenom “Ise Sueioshi”.

Treće mesto ove godine zauzeo je restoran iz Velike Britanije, koji je prošle godine bio na prvom, a to je “Old Stamp House”.

Broj jedan u SAD je “Le Bernardin” koji se nalazi u Njujorku, koji je na svetskoj listi zauzeo 23 mesto, dok sa australijskog kontinetna nijedan restoran nije ušao u prvih 25.

Pogledajte detaljnu listu najboljih restorana prema Tripadvisor-u:

Restoran “Bougainville”, Holandija

“Ise Sueyoshi”, Japan

“The Old Stamp House Restaurant”, Velika Britanija

“Maison Medard”, Francuska

“Ristorante Villa Crespi”, Italija

“Avartana”, Indija

“Akira Back”, Tajland

“Paul Ainsworth at No. 6”, Velika Britanija

“PIC”, Francuska

“Sachi Heliopolis”, Egipat

Inače, kada Tripadvisor bira najbolji restoran na svetu, ocenjuju se različiti faktori, uključujući recenzije i ocene korisnika, kvalitet hrane, usluga, ambijent, cene i još mnogo toga. Ovi faktori se uzimaju u obzir kako bi se odredila ukupna ocena i rangirali restorani sveta na Tripadvisoru.

Najbolji restoran na svetu obično ima visoke ocene u svim ovim aspektima i pozitivne recenzije od mnogo korisnika. Važno je napomenuti da se ovi rangovi mogu često menjati jer se baziraju na kontinuiranim ocenama i recenzijama korisnika.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare