30. Aprila 2023.

Procurile nove slike Pixel Fold telefona, ovog puta djeluje da su od Google

Mnogi portali o Google Pixel Fold telefonu govore kao o mitskom biću, jer je taj telefon toliko puta odlagan da niko više ne veruje da je ikada bio u planu. Videli ste rendere, videli ste neke snimke, čuli ste marketinške informacije. Sada možete videti rendere koji su gotovo sigurno procurili direktno iz kompanije Google.

Evan Blas, jedan od ljudi koji je gotovo uvek u pravu kada su ovakva curenja u pitanju, je podelio nove rendere na svom Twitter nalogu. Iako je nalog privatan, njegovi pratioci (a sada i vi) mogu da vide nove slike/rendere.

Ove 4K slike vam neće pokazati ništa što ranije niste videli, ako ste pratili curenja informacija o Pixel Fold telefonu, i ne možete da vidite kolika je izbočina kamere, niti da zavirite u unutrašnji ekran, ali su dovoljno dobre da telefon sada izgleda mnogo lepše nego što smo prethodno viđali. Ono što smo posebno zapazili je koliko je mali razmak između dve polovine kada je telefon preklopljen, a prednji ekran za koji se pričalo da će biti od 5,8 inča izgleda prilično impozantno – ako ovi renderi ne lažu.

U nekoliko navrata smo pominjali da bi mogao da se pojavi ove godine, a velike nade polažemo u majsku Google I/O konferenciju.

Izvor: Benchmark

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare