Princ Hari brine za budućnost svoje bratanice, PRINCEZE ŠARLOT! - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Princ Hari brine za budućnost svoje bratanice, PRINCEZE ŠARLOT!

Kejt Midlton i princ Vilijam su preduzeli sve da se to ne desi

Kada je princ Hari objavio svoju knjigu, izneo je toliko privatnih detalja, da je svet mesecima unazad prepričavao sve što se u knjizi našlo. Naročitu pažnju izazvali su i delovi posvećeni deci princa Vilijama i Kejt Midlton. Hari je u knjizi ”Rezervni”, naveo da se plaši da će bar jedno od troje dece njegovog brata imati sudbinu sličnu njegovoj.

U memoarima kaže da se boji kako će i princeza Šarlot i mali princ Lui doživeti nešto slično. ”Samo jedan može biti kralj, a to je mesto predviđeno za princa Džordža”, navodi on.

Foto: Instagram printscreen/ princess_charlotte_wales

Međutim, poznavaoci prilika na dvoru, kažu da su Vilijam i Kejt preduzeli sve da detinjstvo njihovo troje dece bude potpuno različito, od onog koje su imali Dajanina deca.

“Niko ne želi da i sledeća generacija propati onoliko koliko je Hari. A očigledno je da je patio”, kaže Kejti Nikol, autorka više knjiga o dinastiji Vindzor.

“Jasno je to čim pogledate porodicu Kembridž, i vidite kako deca idu u običnu školu, idu na obična letovanja i prosto uživaju u detinjstvu onako kako Vilijam i Hari nisu mogli”, kaže Nikol.
Prema njenim rečima, Kejt i njen suprug su doneli odluku, da deca od malena shvate da imaju ulogu u kraljevskoj porodici, ali i da imaju pravo na mnogo toga kao sva obična deca.

to: Instagram printscreen/ princess_charlotte_wales

Poslednju reč o sudbini male Šarlot reći će kralj Čarls, a insajderi tvrde da će on za nju ima spremnu fantastičnu titulu, koja će joj osigurati dobru budućnost. Reč je položaju kraljevske princeze. Ovu titulu sada ima princeza Ana, njegova rođena sestra.

Ona je jedina ćerka kraljice Elizabete, i dobila je tu čast 1987. godine. Ana će biti kraljevska princeza doživotno, tako da Šarlot može da nasledi titulu tek posle Anine smrti.

Danas objavljeno

Kolin Farel opet je single: Ovo će obradovati mnoge dame

Vanja A

Hale Beri kao od majke rođena, nagim fotkama “zapalila” Instagram

Vanja A

DNK analiza Betovenove kose otkrila tajnu staru gotovo 200 godina

Vanja A

Ostavite komentar