3. Aprila 2024.

Prije 15 godina se pojavila na TV-u i opčinila čitav svijet, a evo kako danas izgleda 

Jedan od najzapamćenijih TV trenutaka bio je kada je Suzan Bojl zapevala u šou “Britain's Got Talent”.

Suzan koja je 1. aprila proslavila 63. rođendan tada je postala prava senzacija.

Imala je 47 godina i mnogi su mislili da je ona samo još jedna osoba koja je umislila da zna da pevati, te da će audicija biti smešna, a ne da će ih sve oboriti s nogu. 

Prošle godine se nakon dugo vremena pojavila na televiziji. Naime, Bojl je iznenadila gledaoce pojavivši se u finalu šou-a “Britain's Got Talent” zahvaljujući kojem se i proslavila.

Suzan je stala na pozornicu i otpevala pesmu “I Dreamed a Dream” koju je pevala na audiciji pre 14 godina, 2009. godine.

Poslednjih godina malo toga se zna o njenom životu pa je mnoge iznenadila priznanjem da je u aprilu imala moždani udar. Istakla je i da nije bila sigurna hoće li moći da nastupi nakon što joj se zdravstveno stanje pogoršalo. 

“Sjajan je osećaj biti ovde. Za mene je stvarno posebno jer sam u aprilu doživela manji moždani udar. Borila sam se da se vratim na pozornicu i uspela sam – izjavila je Suzan nakon nastupa koji je oduševio publiku, ali i člana žirija Sajmona Kauvela.

“Suzan, mi ti toliko dugujemo. Znao sam da nisi dobro, ali ako bi se iko vratio na ovu pozornicu, to bi bila ti. Bez tebe ne bi bilo isto”, rekao je Sajmon.

Suzan je veliku slavu stekla nakon što je pred milionima gledalaca 2009. godine otpevala pjesmu “I Dreamed a Dream” iz mjuzikla Jadnici i u samo 72 sata prikupila više od 2,5 miliona pregleda na Jutjubu.

Član žirija Pirs Morgan ostao je u šoku nakon njene izvedbe.

“Bez sumnje, to je bilo najveće iznenađenje u tri godine ovog takmičenja. To je bilo zapanjujuće, neverovatna predstava. U šoku sam”, kazao je Morgan tada.

“Mislim da je to bilo najveće razbuđivanje ikada. Bila je privilegija slušati to”,  dodala je Amanda Holden iz žirija.

Njena audicija brzo je postala viralna širom sveta i stigla je do finala emisije, zauzevši drugo mesto nakon plesne grupe “Diversity”.

Njen debitantski album “I Dreamed A Dream” postao je najprodavaniji debitantski album u Velikoj Britaniji svih vremena, a Susan je među najuspešnijim takmičarima šou-a “Britain's Got Talent” ikada s više od 19 miliona prodatih albuma širom sveta.

Poslednjih godina Suzan se zaista retko pojavljuje u javnosti.

U proteklih 14 godina njen život se promenio iz temelja. Iako je ostvarila karijeru tokom koje je zaradila više od 22 miliona funti, nastavila je da živi skromnim životom.

Dokaz da je i dalje skromna jeste to da se ne želi da se iseli iz svoje male kuće u kojoj je odrasla u Lothianu iako odmah može da se preseli u luksuznu vilu s bazenom, a od skupih stvari sebi je priuštila jedino bundu i klavir te polaganje vozačkog ispita koji i dalje nije uspela da položi.

Suzan je proteklih godina dosta poradila na svom izgledu pa sada, smatraju mnogi, izgleda bolje nego ikad.

U februaru 2020. priznala je da je dobila mnoge ljubavne i bračne ponude. Uprkos svemu tome, ona je i dalje sama, a za jedan časopis otkrila je kako je prošlo više od šest godina otkad je bila na poslednjem sastanku s muškarcem.

“Mislite, izlazim li s muškarcima? Mlađe žene možda izlaze, ali ja nemam vremena. Ipak, lepo što me to pitate. Imala sam sastanak u Americi pre šest godina, trajao je tačno 45 minuta. Otišla sam na masažu u spa-zonu jednog hotela i tamo srela lekara s kojim sam izašla na ručak. Nisam to nikome rekla i moj tim je mislio da sam oteta i stvarno su se uspaničili jer sam imala nastup te večeri. Tip je bio drag, ali nije bio za mene, ne bih mogla da se nosim s tolikom odgovornošću”, otkrila je tada Bojl za medije.

Evo kako Suzan danas izgleda.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare