24. Marta 2023.

Preuzmite lako Google aplikacije – AppGallery nudi sve na jednom mjestu

Svaki Huawei telefon i tablet stiže sa unapred instaliranom AppGallery prodavnicom aplikacija.

Ova platforma je objavljena 2018. godine i u kratkom roku je postala treća najveća prodavnica aplikacija za mobilne uređaje. AppGallery trenutno ima više od 580 miliona aktivnih korisnika širom sveta

Ikonica za AppGallery je lako vidljiva i pristupačna je na Huawei telefonima i tabletima u okviru početnog (Home) ekrana.

Kada pokrenete AppGallery, videćete dobro organizovane i lako pristupačne kategorije. U dnu imate opciju “Featured” gde se prikazuju aplikacije i servisi koje preporučuje Huawei.

Pritiskom na “Apps” otkrivate najpopularnije aplikacije u prodavnici, a one su takođe organizovane po kategorijama. Tu je i “Games” tab sa najpopularnijim igrama, dok “Me” sekcija nudi opcije podešavanja načina na koje prodavnica radi, kako se ažuriraju aplikacije i drugo.

Ukoliko želite da se aplikacije, koje su instalirane na telefonu, automatski sinhronizuju na svim Huawei uređajima, ova opcija je prisutna i dodatno će poboljšati produktivnost i iskustvo multitaskinga.

Čak i ukoliko nikada niste posedovali Huawei uređaj, instaliranje aplikacija je lako i prepoznatljivo. Potrebno je da u okviru AppGallery otvorite “Apps” sekciju i u polju za pretragu upišete ime aplikacije koju želite da instalirate. Huawei će čak i automatski nuditi nazive aplikacija, koje pokrivaju različite segmente.

Huawei nudi i posebnu alatku, koja korisnicima omogućava lak pristup omiljenim Google i drugim aplikacijama. U pitanju je Gbox – aplikacija treće strane, koja je takođe dostupna u okviru AppGallery.

Gbox omogućava lako skidanje aplikacija, a nudi sve neophodne funkcije, ažuriranje i ono što je posebno bitno – bezbednost.

Kada počnete sa instaliranjem prve željene aplikacije, uz nju će se preuzeti i Gbox, a sve bez ikakvih dodatnih podešavanja. Nakon toga će se sve ostale aplikacije skidati u sekundi, jednim klikom, bez dodatnog skidanja Gboxa.

Pošto su Google aplikacije među najpopularnijim kod najvećeg broja korisnika, kada želite da preuzmete neku od njih i pristupite svom Google nalogu, potrebno je samo da unesete podatke za Google nalog i jednostavno ga koristite.

Na ovaj način pristupićete najpopularnijim Google servisima, kao što su Gmail, Gооglе Марѕ, Gооglе Тrаnѕlаtе, Gооglе Dосѕ, Gооglе Nеwѕ, Gооglе Ѕhееtѕ, Gооglе Еаrth, Gооglе Рhоtоѕ, Gооglе Drіvе, Drорbох.

Na kraju, Huawei se pobrinuo i za bezbednost korisnika, pa AppGallery pruža sistem bezbednosti koji uključuje verifikaciju pravog imena programera, proces pregleda u četiri koraka, kao i zaštitu za preuzimanje i instalaciju.

Sve navedeno unapređuje korisničko iskustvo, a AppGallery čini platformom bez ikakvih ograničenja i bez ustručavanja je možete koristiti na svojim Huawei uređajima.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare