1. Jula 2023.

Preuskusne i sočne krmenadle sa kajmakom i krompirom

Ako ćete da brojite kalorije, ovo jelo nije za vas.
Sastojci:

  • 7 krmenadli
  • 1 kg kromira
  • 7 kašika kajmaka
  • so
  • malo ulja

Priprema:

Posolite krmenadle, porođajte ih jednu na drugo i sačekajte sat vremena.
U međuvremenu, ogulite kromir, isecite na kriške, posolite i stavite malu ulja.
Pleh podmažite uljem, onda poređati krmenadle, preko njih krompir i sipajte šolju vode. U predhodno zagrejanu rernu stavite pleh, pokrijte folijom i pecite oko sat vremena na 180C. Pred kraj, skinite foliju, i ostavite još desetak minuta da se peče. Izvadite, i na svaku krmenadlu stavite kajmak.

Uživajte.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare