Pretres u Kneževu: Policija nakon dojave o nasilju u kući pronašla municiju - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Pretres u Kneževu: Policija nakon dojave o nasilju u kući pronašla municiju

Policija u Kneževu je pronašla i oduzela municiju tokom pretresa kuće i drugih prostorija koje koristi N.M. iz ove oštine, saošteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Prilikom pretresa pronađena su i uz potvrdu oduzeta 44 komada vojničke municije kalibra 7,9 mm, dva vojnička šljema, prazna kutija za ručnu bombu i dva okvira za vojničku automatsku pušku, od kojih je jedan prazan, a u drugom je pronađeno 28 komada vojničke municije kalibra 7,62 mm.

„Policijski službenici Policijske stanice Кneževo, 19.01.2023. godine, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Кotor Varoši, a uz prethodnu saglasnot dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, izvršili su pretres kuće i drugih prostorija koje koristi lice N.M. iz Кneževa zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“, saopšteno je iz PU Banjaluka.

U toku je rad na dokumentovanju i kompletiranju predmeta, nakon čega će protiv lica N.M. Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka biti dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Danas objavljeno

Petković: Nasilje Prištine nad Srbima najsnažniji argument da je ZSO neophodna

Vanja A

Sud odbio pritvor uhapšenim zbog sumnje na dječiju pornografiju

Vanja A

Patrijarh Kiril: Kijev progoni Crkvu jer to traže stranci

Vanja A

Ostavite komentar