10. Oktobra 2023.

Prebolio razvod: Hju Džekmen ima novu djevojku?

Nedavno su iz Holivuda stigle potpuno neočekivane vijesti – Hju Džekmen stavio je tačku na brak dug tri decenije sa suprugom Deborom Li Fernes.

O detaljima koji su doveli do kraha braka nisu željeli da govore, a već su se pojavile spekulacije da je nova djevojka Hjua Džekmena njegova dvije decenije mlađa koleginica Beti Hu.

Glumci i kolege podijelili su zajedničke fotografije na društvenim mrežama koje su nastale kada je Hju prije nekoliko dana posjetio Brodvej da bi gledao Beti kako nastupa u mjuziklu. Na slikama izgledaju srećno i nasmijano, što je vjerovatno i pokrenulo različite spekulacije, prenosi Gloria.

Beti je ispod svoje objave na Instagramu stavila opis: „Moj zemljak! Hvala što si došao da gledaš ‘Hejdistaun’, veoma ljubazno od tebe”.

Jedan američki časopis prenio je da Beti i Hju imaju „interesantnu hemiju” i da su „zaista dobri prijatelji koji se nadaju da će jednog dana raditi zajedno u pozorišnoj predstavi ili mjuziklu”.

Nova djevojka Hjua Džekmena, kako se šuška, bila mu je rame za plakanje nakon kraha braka. A da ne kriju koliko su bliski, govore u prilog i fotografije sa utakmice na kojoj su bili u društvu Tejlor Svift, Rajana Rejnoldsa i Blejk Lajvli.

Prema pisanju stranih medija, Hju je trenutno u fazi pisanja svoje knjige u kojoj će iskreno progovoriti o svom životu, ali i razvodu.

Nezavisne.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare