28. Novembra 2023.

Požurite na Ubisoft Connect jer je Assassin's Creed Syndicate za PC besplatan za preuzimanje do 6. decembra

Ubisoft je krenuo EpicGames stopama i do 6. decembra za PC računare nudi besplatno preuzimanje jednog od svojih gejming naslova – Assassin's Creed Syndicate

Ukoliko se do 6. decembra prijavite na Ubisoft Connect nalog preko aplikacije ili veba, moći ćete besplatno da preuzmete Assassin’s Creed Syndicate za PC računare, posle čega će ova igra biti vaša zauvek. Akciju je objavio Ubisoft na svom sajtu kao takozvani Giveaway, odnosno akutelni trend poklanjanja određenih proizvoda u onlajn svetu. Iako smo navikli da na nedeljnom nivou EpicGamesStore nudi besplatne igre, sada je i francuski izdavač odlučio da nas iznenadi.

Pomenuti naslov je ulazak u Ubisoft serijal takozvane stelt avanture iz 2015. godine sa dvostrukim protagonistima smeštenim u London iz 19. veka. Naslov je lansiran za PS4, Xbox One i PC računare pre osam godina, a on je ujedno i poslednji „klasični“ deo franšize pre nego što je ona više otišla u RPG smer sa Origins i Odyssey delovima. Posle ovog dela, serijal je dobio više statistika i nivoa koje treba razmotriti pre nego što dođe do konačnog suočavanja sa neprijateljima.

Uprkos tome, Assassin’s Creed Syndicate svakako predstavlja poboljšanje u odnosu na svog prethodnika Assassin’s Creed Unity kojeg su pratili česti bagovi i greške. Iako po lansiranju nije bila najbolje prihvaćena među publikom, ova igra je na kraju dobila solidne ocene kritičara, sa sjajnim završnim scenama borbe protiv „bosova“.

Igra je smeštea u London iz 1800-ih godina, a glavne uloge imaju blizanci ubice Džejkob i Evi Fraj u potrazi za zaustavljanjem templara. Naslov uključuje lepu mešavinu istorijskih događaja sa oprobanim izmišljenim Ubisoft zapletom, dve drevne civilizacije, magične plaštove i likove iz Desmong/Ezip ere.

Požurite na Ubisoft Connect jer je Assassin's Creed Syndicate za PC besplatan za preuzimanje do 6. decembra

Sa modernim PC hardverom i mnoštvom zakrpa, Assassin’s Creed Syndicate bi trebalo da radi mnogo bolje nešto je to bio slučaj u vreme lansiranja. Ukoliko se ispostavi da vam se ne sviđa priča ili okruženje igre, barem nećete izgubiti novac isprobavajući je, već samo malo propusnog opsega i prostora za skladištenje.

Sistemski zahtevi igre koji su vam potrebni da biste je uopšte pokrenuli na 720p i 30 fps zaista nisu mnogo veliki. Oni podrazumevaju Windows 10 64-bit, procesor u rangu ​ AMD FX 6350 ili Intel Core i5 2400s, grafičku kartu na nivou AMD Radeon R9 270 ili Nvidia GeForce GTX 660, RAM od 6 GB i 50 GB slobodnog prostora kao i DirectX verziju iz juna 2010.

Preporučeni zahtevi izdavača za rad igre na 1080p i 60 fps su nešto napredniji, ali ni oni nisu naročito veliki. Procesor bi trebalo da bude na nivou AMD FX-8350 ili Intel Core i7-3770, grafička karta ranga AMD Radeon R9 280X ili Nvidia GeForce GTX 760, RAM od 8 GB, dok je sve ostalo isto kao i kod minimalnih sistemskih zahteva.

Benchmark.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare