25. Maja 2023.

Poznati pjevač šokirao svijet: Držao ljude u mraku na dan godišnjice masakra

Nekoliko sati pre toga oduševio je fanove najavljujući Madonu kao gosta iznenađenja na bini.

Ali stvari su krenule naopako kada je Sem otpevao samo nekoliko pesama tokom haotične noći u Mančester AO areni, pre nego što je izgledalo da je došlo do nestanka struje i “evakuacije“ mesta zbog tehničkih problema. Šokirani fanovi su otkrili da im je rečeno da se vrate u foaje.

Kada je red konačno zaveden, Sem se dugo nije pojavljivao na sceni, a od ranije najavljene Madone nije bilo ni traga ni glasa. Izbezumljeni fanovi bili su razočarani, pogotovo što se sve dogodilo samo šest dana pre godišnjice tragedije bombe na koncertu Arijane Grande.

“Sam Smit i AO arena, jednostavno nisu u redu. Moj 13-godišnjak je sedeo sa mnom u mraku 20 minuta pre sledećih 20 na svetlu, i skoro istog dana su se desile strašne stvari. Mi sedimo u mraku, stvarno se nadam da je Sem OK, ali prokleto je bilo loše”, prokomentarisao je jedan obožavalac na Tviteru, dok je drugi dodao:

“Svetla su se ugasila, bez objašnjenja. Kako je to moralo biti strašno za obožavaoce u AO areni Mančester, samo nekoliko dana uoči šeste godišnjice pogibije 22 osobe“.

“Tako je bezobzirno kako je publika saznala o čemu se radi. Pogotovo na šestu godišnjicu napada na Arenu. Obavestite ih”, naglasio je drugi korisnik.

Bilo je i onih koji su spekulisali o razlozima “iznenadnog” otkazivanja, a neki su molili da se nastup odloži.

U svakom slučaju, koncert je završen sa samo nekoliko otpevanih pesama, a Sem Smit je na društvenim mrežama otkrio da se nešto “stvarno loše“ dešava sa njihovim vokalom.

“Iskreno, ne znam šta da kažem. Borio sam se sa virusom pre nekoliko nedelja i od tada smo putovali po celoj Evropi i imali tako neverovatne nastupe. Danas sam se na tonskoj probi osećao odlično i bio sam tako uzbuđen da Mančesteru pružim neverovatan šou večeras, sa posebnim gostom iznenađenja na kraju. Tokom moje treće pesme primetio sam da nešto nije u redu sa mojim glasom. Molio sam se da se moj glas probudi za šou, ali do četvrte pesme osetio sam da nešto zaista nije u redu. Sišao sam sa bine i pokušao sve da vratim glas ali nije uspelo. Iskreno, slomljeno mi je srce što nisam mogao da završim večerašnji koncert za sve vas. Volim vas sve. Žao mi je, izvinite, izvinite”, napisao je on.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare