26. Septembra 2023.

Poznati glumac o ukletoj kući: “Rekli su mi da će duh povrediti suprugu i mene. Srušili smo je”

Američki glumac i muzičar Kevin Bejkon igrao je u desetak zapaženih horor filmova, ali ništa ga nije moglo pripremiti za susret sa ‘ukletom kućom’ u stvarnom životu

Neobično iskustvo dogodilo se u komšiluku njegove farme u blizini grada Šeron u državi Konektikat, gde se tokom pandemije preselio sa suprugom, glumicom Kirom Sedžvik.

O čemu se radi, otkrio je svom prijatelju i kolegi Robu Lou gostujući u svom podkastu ‘Bukvalno!’.

Pohvalio se da su on i supruga kupili zemljište nedaleko od svog imanja. Dugo su pregovarali jer je bivši vlasnik nerado to prodao.

“Na zemljištu se nalazi napuštena, stara kuća u kojoj je odrastao. Nije bilo šanse da je hteo da ga posedujemo. Dugo smo pregovarali jer on nije imao ništa protiv prodaje zemlje, ali ne i kuće. Nije mi bilo jasno šta hoće i rekao je da ne može da mi proda zemljište bez kuće na njemu”, rekao je on.

“Objasnio je da se plaši da bi duh koji boravi u toj kući ozbiljno naškodio mojoj supruzi i meni. Na kraju smo u kupoprodajni ugovor dodali odredbu da ću, najkasnije mesec dana od kupovine zemljišta, kuću srušiti”, dodao je dalje.

Rob Lou, autor serije nerešenih misterija ‘The Love Files’, bio je impresioniran.

“Molim te reci mi da si otišao i proveo noć u ukletoj kući?”, upitao je prijatelja.

Bejkon je odvratio da to nije napravio. Razgledao je ‘ukletu’ kuću kad su je konačno kupili i primijetio stare, prekrasne daske od borovine i ogradu.

“Rekao sam Kiri da ih koristimo, ali je ona odbila da donese ove stvari u našu kuću”, rekao je Kevin.

Takođe je otkrio zašto je bivši vlasnik verovao da je kuća ukleta.

“Reč je o staroj priči o Indijancu kojeg je tamo ubio kolonijalni vojnik u 18. veku. Bivši vlasnik je kasnije vodio egzorciste na to mesto”, dodao je on.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare