6. Jula 2023.

Povežite se uz Supernova internet

Izaberite Supernova internet i povežite se sa porodicom i prijateljima, pretražujte najnovije informacije i uživajte u omiljenim muzičkim i video sadržajima uz super brzine.

Internet je postao alat koji je transformisao način života čovjeka u 21. vijeku i olakšao mu i ubrzao brojne aktivnosti, od pretrage informacija, učenja, pa do komunikacije sa drugim ljudima.

Različiti paketi interneta u Supernovoj nude vam izbor brzine koja odgovara vašem načinu života i rada, bez obzira da li trebate osnovnu brzinu za surfanje ili vrhunsku brzinu za napredne poslovne potrebe.

Za pojačanu zaštitu od zlonamjernog sadržaja na mreži i slobodno i bezbjedno surfanje, Supernova u svojoj ponudi nudi i uslugu Siguran internet.


Usluga “Siguran internet” je savremeno tehnološko rješenje putem kojeg se sigurnost korisnika podiže na još viši nivo. 

Za razliku od drugih, ovo rješenje korisnike štiti od prijetnji prije nego što one dođu do njih i njihove opreme.

Rješenje je za korisnika veoma jednostavno jer nema potrebu da obavlja neke radnje, kupuje, instalira dodatne uređaje i slično, jer se o cijelom sistemu sigurnosnog rješenja, njegovoj implementaciji i monitoringu brine Supernova.

Više informacija o ovoj usluzi, kao i o najnovijim akcijama i pogodnostima u Supernovoj možete saznati pozivom na besplatni broj Korisničkog centra 0800 30 630 ili posjetite najbližu super poslovnicu.


Supernova, u svemu super!

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare