8. Septembra 2023.

Potvrđeno: Kreator Černobilja radi na novom nastavku najpopularnije gusarske franšize

Reditelj i scenarista Krej Mazin, koji se proslavio radom na HBO-ovim serijama Černobilj i The Last of Us, u intervjuu za LA Times potvrdio je da radi na novom nastavku Pirata sa Kariba.

Mazin je rekao kako su on i Ted Eliot, scenarista prva četiri filma o Piratima sa Kariba, predstavili projekt Dizniju koji im je dao zeleno svetlo.

“Predstavili smo im svoj projekat i mislili smo da nema šanse da će pristati na njega, prečudan je. I na kraju su pristali!” izjavio je Mazin.

“I onda je Ted napisao odličan scenario, ali se dogodio štrajk i sada svi samo čekamo.”

Prema portalu CBR, Dizni već duže vreme planira napraviti šesti nastavak Pirata sa Kariba. Postoje glasine da je šesti film bio u produkciji pre nego što je počela parnica između glavne zvezde franšize, Džonija Depa i bivše mu supruge Amber Heard.

Dizni je zbog tog skandala odlučio da prekine saradnju sa Džonijem Depom, a sam glumac je u 2022. godini rekao kako više nema želju da glumi u najpopularnijoj franšizi o gusarima.

Iako Dep više ne želi da se vrati projektu, njegov kolega Orlando Blum, koji je glumio mladog gusara Vila, otvoren je za povratak u franšizu. Blum je početkom ove godine izjavio da bi voleo vda vidi kako se njegov lik promenio nakon poslednjeg filma.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare