5. Oktobra 2023.

Poslije svadbe, najljepši povod za slavlje

Anđela Jovanović podijelila emotivne trenutke iz porodičnog doma, Gagi je najsrećniji 

Gagi Jovanović rođendan proslavio u porodičnom domu, pesma se orila do jutra

Četvrti dan meseca oktobra u porodičnom domu bračnog para Pujić – Jovanović posebno je važan jer tada Dragan Gagi Jovanović rođendan proslavlja.

Kuća na Zlatiboru juče je bila mesto okupljanja povodom proslave 58. divnog dana poznatog glumca. Pevalo se, radovalo i smejalo do sitnih večernjih sati, a slavlje je bilo rezervisano samo za najuže članove porodice. Dramski umetnik oduvao je svećice sa omiljene torte koju mu je supruga pripremila.

Ponosna ćerka Anđela podelila je nekoliko fotografija iz njihovog porodičnog doma na osnovu kojih smo mogli da vidimo kakva atmosfera je vladala tokom jučerašnjeg dana.

Mlada glumica se takođe prisetila i kako je njen otac izgledao na njenom venčanju koje je pre četiri meseca održano u Beogradu, pa je dobro nasmejala svoje pratioce veoma simpatičnim očevim fotografijama.

 

Gagi Jovanović rođendan je proslavio u najlepšem društvu

Poslednjih nekoliko meseci Jovanovići imaju samo razloge za slavlje. Jedinicu Anđelu udali su u junu za dugogodišnjeg izabranika, Mihaila Dudaša a o svadbi se danima pričalo jer su se svi gosti složili da na lepšem venčanju nisu bili.

Gagi i Branka poznati su kao veseljaci, a to su preneli i na naslednicu koja je bila najveselija mlada. Govoreći o idealu braka Anđela je otkrila da su joj upravo roditelji primer kako kompromis i ljubav mogu da reše i najteže životne probleme, te da će se truditi da to i ona primenjuje sa Mihailom.

Gagi Jovanović rođendan je proslavio u zagrljaju njegove Branke koju je upoznao na snimanju domaćeg horor filma “Sveto mesto” u kom su oboje imali glavne uloge.

I jedno i drugo tada su bili na početku karijere, a ljubav je planula odmah te su ubrzo i stupili u brak koji danas važi za jedan od najskladnijih na javnoj sceni.

Gloria.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare