12. Jula 2023.

Poskupljuju i ovi telefoni?

Google je na proljeće ove godine predstavio Pixel 7a. Ovaj telefon je stigao kao jeftini član Pixel 7 serije, ali je imao za 50 dolara višu cijenu u odnosu na Pixel 6a. Izgleda da će Google istu ili čak veću promjenu cijena izvršiti sa Pixel 8 serijom.

Pixel 6 i Pixel 7 su predstavljeni sa cenama od 600 dolara, do su Pixel 6 Pro i Pixel 7 Pro koštali 900 dolara na predstavljanju. Kako prenosi poznati dojavljivač, Google će verovatno povećati cene Pixel 8 serije u odnosu na prethodne dve, bar kada je u pitanju obični model.

Jogeš Brar ističe da će obični Pixel 8 koštati 650 ili 700 dolara, što je povećanje cene od 50 ili 100 dolara u odnosu na model iz 2022. godine. Radi se o verziji telefona sa 8 GB RAM-a i 128 GB prostora za skladištenje podataka. Ovaj telefon će navodno doneti neka poboljšanja u odnosu na prethodnika, a u prvom redu to bi mogao da bude svetliji ekran sa stopom osvežavanja od 120 Hz. Pored toga, ističe se da će Pixel 8 imati ultrazvučni skener otiska prsta umesto optičkog.

Ovaj dojavljivač dalje navodi da će Pixel 8 biti isporučen s baterijom kapaciteta 4485mAh, s podrškom za brzo punjenje od 24W i bežično punjenje od 12W, što će biti blago poboljšanje u odnosu na prethodni model.

U ovom trenutku nije poznato da li će i Pixel 8 Pro stići s višom cenom u odnosu na prethodnika, ali sasvim je verovatno da će se to desiti.

Na kraju, Brar navodi da će Pixel 8 serija biti predstavljena početkom oktobra ove godine.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare